Prvoj od dve večeri “Music Awards Ceremony” (MAC) u beogradskoj Štark areni prethodio je “crveni tepih” kojim su prošla brojna imena iz regiona.

Svi su se potrudili da prodefiluju crvenim tepihom u najboljem svetlu, a nema sumnje da se najviše istakla i najpoznatija influenserka - Dunja Jovanić.

Dunja Jovanić u crnom topu sa perjem.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ono što ju je izdvojilo od drugih jeste izbor modnog komada. Ona nije birala haljine, kombinezone, odela, već nešto što je izgledalo kao triko. Naime u pitanju je uski rizični šorts i top sa dodatkom perja. Svemu je dodala prozirne crne čarape, kakve je popularizovala Hejli Biber, salonke u crvenoj boji i masivnu zlatnu ogrlicu.

Pop pevačica Sara Jo pokazala je svoju drugu stranu. Iako je scenski kostim bio pravi mali spektakl, Sara je sve oduševila prošetavši crvenim tepihom u klasičnom, ležernom odelu.

Bela košulja sa Prada kravaticom, oversize crni blejzer i pantalone sa izrezima na dnu su deo Sarinog outfita koji je nadogradila lakovanim salonkama.

Sara Jo u odelu na MAC nagradama.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ovime je Sara pokazala da muško odelo možete biti jako sexy. Pored nje, Konstrakta se odlučila na istu kombinaciju boja. Crn0-belu. Naime, pevačica je ponela modernu haljinu nalik na onu koju nose časne sestre - sa kragnom zakopčanom do grla. Široku i dugačku kragnu ukrasila je i ekscentričnom ogrlicom od cirkona i dragulja.

Konstrakta na MAC nagradama.
Amir Hamzagic/ATAIMAGES 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!