Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki Dunja Jovanić, uspela je da razbesni ljude pokušajem da bude duhovita, ili se barem tako činilo. Međutim, njena "šala" izazvala je haos na mrežama.

"Kako vreme brzo prolazi. Pa onda vidim, tipa, Rijana, treba drugi put da se okoti... Ja, kao, "ala vreme šibaaa", rekla je Dunja. Očekivano, reakcije su bile više nego burne, iako je sporne storije Dunja izbrisala, no, ljudi su snimak već sačuvali. Influenserku su posebno napali na Tviteru. 

"Zašto brišeš komentare?", "Blokirajte ovu osobu", "Zasto od infuensera niko ne reaguje kada #dunjajovanic ponizava sve redom, prosipa nekulturu gde god krene, diže noge po tuđim automobilima itd., zasto se niko ne oglasi i osudi takvo ponašanje???", "Dunja Jovanić odavno poznata po rasističkim ispadima, valjda neke lične frustracije, ko će ga znati, danas uspešno rasizam ukombinovala sa mizoginijom u izjavi na Instagram storiju kako Rijana treba da se okoti!", "Da je ona trudna i da je njoj upućena takva gadost, kukala bi po svim medijima da je žrtva online nasilja", samo su neki u nizu komentara na Tviteru.

Međutim, mnogi nisu znali da ovo nije prvi put da za žene upotrebljava ovakve termine. Naime, malo potom pojavio se na mrežama još jedan stari snimak na kojem je isti izraz upotrebila i za svoju tadašnju prijateljicu Enu Lunu.  

"Prvi put da se Ena snima od kada se okotila", rekla je Dunja kroz smeh, misleći da je duhovita, na šta se druga influenserka samo nasmejala.

Nakon svega, haos na mrežama se nastavio.

"Tviter sve pamti nastavi da moliš onog nesrećnika da te oženi, umesto što prosipaš rasističke i maliciozne komentare. I nema više plakanja i pričice “nije život instagram", ...samo su neki od komentara po društvenim mrežama koji su prikupili veliku količinu lajkova. 

Tviteraši su se čak obratili i poznatom brendu sa kojim Dunja sarađuje, te su im postavili pitanje: "Da li planirate da se ogradite od Dunjine izjave i prekinete saradnju sa nekim ko smatra da se žene kote? Hvala".

Bonus video:

Dunja Jovanić  Instagram/imfashionbabe