Igor i Božena Lazarević, odnosno balkanski Bekamovi kako ih još zovu, najbolje potvrđuju izreku da je samo nebo granica kada postoje ljubav, poštovanje i međusobna podrška.

Popularni par godinama unazad je sinonim za moć i uspeh, na čemu im mnogi zavide, a i dan-danas vole se kao prvog dana što se vidi i po objavama na Instagramu na kojem ih prati oko 219.000 ljudi.

Inače, lepa Hercegovka koja je poznatija po nadimku "Lutak", još je pre mnogo godina skrenula pažnju na sebe atraktivnim odevnim kombinacijama i modnim ukusom u kome nema mesta za grešku, ali i luksuzom koji često prikazuje na mrežama.

No, iako je njihov stil života često "trn u oku" pojedincima, činjenica je da ni Boženi, ni Igoru novac nije pao sa neba. Ova Čapljanka živi i radi u Nemačkoj zajedno sa mužem sa kojim je dobila i troje dece. Boženin suprug se inače bavi prodajom luksuznih automobila, dok je ona uspešna poslovna žena koja vodi dve veoma uspešne poslatičarnice. U isti mah, moda je njena velika ljubav, a jednom prilikom je u intervjuu istakla da i on a i muž puno rade i potpuno su predani poslu, jer je to jedini način da sebi priušte život kakav žele.

Kako je sve počelo?

Rođena Čapljinka bavila se manekenstvom u Nemačkoj kada je slučajno upoznala svog sadašnjeg muža Igora Lazarevića. Atraktivna crnka i zgodni Srbin zajedno su već čitavu deceniju, venčali su se u Beogradu, a sad žive u Nemačkoj i imaju troje dece - dva sina i ćerku. 

Mnogima je interesantan nadimak pod kojim je Božena registrovana na Instagramu, a korak dalje je otišla kada je tako nazvala i svoje poslastičarnice. Jednom prilikom je otkrila i ko je "kriv" za isti. 

Nadimak Lutak

"To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi.

Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove 'lutko moja', on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram", objasnila je jednom prilikom, a više fotografija popularnog para pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Božena Lutak Lazarević

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Influenserka Sofija Frenklin o prvom dejtu Instagram/sofiafpodcast

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!