Holi Valans, slavna australijska pevačica i glumica i supruga britanskog tajkuna Nika Kendija ponovo je postala glavna tema tamnošnjih medija nakon što je najpre njena stara fotografija postala viralna na X-u, a potom i jer je govorila protiv klimatskih aktivista. 

Najpre je neko objavio staru fotografiju lepotice srpskog porekla na kojoj nosi uzak top sa srpkom i čekićem, odnosno znakom nekadašnje SSSR, što možda ne bi bilo toliko čudno da samo pre manje od godinu dana nije bila jedna od glavnih u trci za fudbalski klub Čelsi, nakon što je ruski oligarh Roman Abramovič odlučio da ga proda, a da celokupni iznos da u humanitarne svrhe za pomoć Ukrajini. Mnogi su ovu fotografiju shvatili kao provokaciju, iako je nastala mnogo pre rata.  

"Opuštena Holi Valans koja zagovara teoriju trajne revolucije i nasilno svrgavanje buržoazije", napisali su pored fotografije.

Naravno, komentari nisu izostali. "Siguran sam da se i njen muž milijarder slaže sa tom fotografijom", sarkastično je dodao jedan pratilac. "Marks i Engels bi bili tako srećni", dodao je drugi, a negativne reakcije samo su se ređali, naročito nakon njenih izjava istog dana. 

Naime, saznalo se da je Holi vatrena pristalica krajnje desnice britanske stranke Torijevaca. Ona se i pojavila na pokretanju grupe 'Popular Conservatism' u Londonu zajedno sa svojim mužem milijarderom Nikom Kendijem.

Govoreći nakon događaja, Holi je otkrila da ju je privukao Tori Rajt nakon što je izbegavala 'sra**e ideje' od levičara ranije u svom životu. Ona je udarila na klimatske alarmiste i otkrila svoju zabrinutost zbog "načina na koji stvari idu u zemlji (Velika Britanija)".

Holi Valans sa britanskim tajkunom.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U intervjuu za GB News, Valans je rekla da je bila motivisana da prisustvuje jutrošnjem predstavljanju događaja kako bi 'slušala dobre ideje'.

"Građanka sam kao i svi ostali koji su zabrinuti kako se stvari odvijaju u zemlji", rekla je bivša glumica. "Mnoge stvari me brinu i muče sa dvoje male dece koju treba da odgajam – šta bi mogla da naslede. Zato želim da dođem i saslušam ideje, dobre ideje."

Potom je dodala: "Svako počinje kao levičar, a onda se probudi u nekom trenutku nakon što počne da zarađuje novac, da radi, dok pokušava da vodi posao, pokušava da kupiš kuću, a onda shvatite kakve su to u*rane ideje – i onda ideš desno."

Holi Valans se potom dotakla i 'postavljanja ograničenja normalnim ljudima zbog nepostojeće klimatske krize'.

"Ja samo mislim da klimatska kriza ili nedostatak iste nije kriza. Mislim da je vazduh bolji nego kada sam odrastala."

"Smrdelo je dok hodaš ulicom kada sam ja odrastala. Čistija, jeftinija energija je ono što nam treba. Savršeno smo u mogućnosti da to dobijemo i imamo, a mi stavljamo sva ta ograničenja na normalne ljude. To je kao da svaki dan razbijaš glavu o zid", rekla je Valans. 

Holi Valans je javno istupila sa svojim stavovima.
Shutterstock 

Njene izjave su dočekane na nož, iako je bilo mnogo onih koji su se složili sa njenim mišljenjem. "Zašto o životu običnih ljudi govori žena koja ne radi od 2013", "Ona može da tako govori kad sedi na milionima", pisali su ljudi. 

Ko je Holi Valans?

Glumica je ćerka nekadašnjeg srpskog manekena i pijaniste Rajka Vukadinovića i Rejčel Stivens. Rođena je u Australiji, a pod umetničkim imenom "Valans" umesto devojačkog Vukadinović, snimila je mnoštvo serija i filmova od kojih se izdvajaju "Prison Break", "CSI Miami" i "CSI New York", kao i filmovi "Taken" i "Dead or Alive", a iza sebe ima i dva uspešna muzička albuma od kojih se možda najviše izdvojila pesma "Kiss Kiss", koja je obrada Tarkanovog najvećeg hita.

Pročitajte još: KO JE SRPKINJA KOJA OD ABRAMOVIČA KUPUJE ČELSI? Fatalnu glumicu svi pamte po vrelim scenama u hit filmu

Inače, upravo je scena iz filma "Dead or Alive", kada je Holi obnažena u hotelskoj sobi, proglašena za jednu od kultnih, a glumicu je ovo lansiralo u sam vrh.

Holini počeci nisu bili laki. Kako bi priuštila knjige i osnovne potrepštine želela je da radi u Mekdonaldsu, ali je uslov bio da ima minimum 14 godina, te se umesto toga okrenula modelingu, što se ispostavilo kao dobar potez.

Holi Valans je nekad bila velika zvezda.
pritnscreen/youtube 

Holini roditelji razveli su se kada je imala samo 4 godine, ali, kako je kasnije izjavila, imala je lepo detinjstvo i bila je okružena ljubavlju sa obe strane.

Sa 16 godina odustala je od škole kako bi se pridružila ekipi sapunice "Neighbours", a ova serija obezbedila joj je ogromnu popularnost. U tom trenutku od nje je bila veća samo Kajli Minog.

Usledile su dobre uloge, gostovanja i muzička karijera, a potom je upoznala i, kako kaže, čoveka svog života, Nika Kendija. U trenutku joj se život promenio, međutim, uprkos bogatstvu, ni ona ni njen suprug nisu se razmetali.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Amerikanac o Srpkinjama Tiktok/aaronpalaciosrebel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!