Vest da Nik Kendi kupuje fudbalski klub Čelsi od oligarha Romana Abramoviča, vratila je u centar zbivanja i Nikovu ženu, australijsku glumicu srpskog porekla, Holi Volans koja više nije toliko medijski aktivna poslednjih godina.

Obzirom da iznos od tri milijarde evra, koji traži ruski milijarder, ne može da izdvoji svako, pravo iznenađenje je bilo kada se saznalo da bi nova vlasnica mogla da bude jedna Srpkinja, glumica koju smo godinama gledali u hit serijama i filmovima.

Kao što je javnosti već poznato, otac Holi Volans je Srbin Rajko Vukadinović, a svoje detinjstvo je provela u bogatom naselju u Australiji, ali je priznala da se njena porodica mučila s novcem.

Majka, Engleskinja Rejčel Stivens, radila je dva posla, dok je otac Rajko bio džez gitarista i maneken. Roditelji su joj se razveli kad je imala četiri godine.

Holi Volans je australijska glumica srpskog porekla koja se udala za Nika Kendija koji kupuje Čelsi.
Shutterstock 

Holi je želela da se već kao tinejdžerka osamostali, pa je tako vrlo rano počela da zarađuje za sebe.

Kako bi priuštila knjige i osnovne potrepštine želela je da radi u Mekdonaldsu, ali je uslov bio da ima minimum 14 godina, te se umesto toga okrenula modelingu, što se ispostavilo kao dobar potez.

Sa 16 godina odustala je od škole da bi glumila u televizijskoj sapunici "Komšije". Ubrzo su o njoj počeli da pišu kao o najvećoj zvezdi Australije, a u tom trenutku od nje je bila veća samo Kajli Minog.

Pored glume, takođe je jurila i muzičku karijeru, izbacivši nekoliko singlova, a najčešće je radila u Londonu i Los Anđelesu.

Ipak, posle mnogo lutanja u mogućim životnim putevima, Holin život se promenio iz korena kada je upoznala milijardera Nika Kendija.

Nik je biznismen koji je zajam od 6.000 funti od svoje bake transformisao u globalni portfolio nekretnina, koje su među najprestižnijim na svetu.

„Bogatstvo i taj način života su u početku previše za mene. Navikla sam na glamur i upoznajem mnogo poznatih ljudi, ali nisam bila navikla na super-jahte i privatne avione. Bilo sam kao: ‘Vau!’ Nisam sigurna da ću se ikada naviknuti na to, a nisam sigurna ni da će Nik jer je takođe sasvim normalnog porekla“, govorila je Holi 2010. godine.

Srpkinji Holi Volans se život okrenuo za 180 stepeni kada je upoznala milijardera.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izgleda da su se na luksuz lako navikli, jer su se venčali 2012. godine, a od tada je njihov brak – ali i poslovni uspeh – nepoljuljan. Par se potrudio da vešto sakrije detalje venčanja od očiju javnosti, a sudbonosna "da" izgovorili su na glamuroznoj svečanosti priređenoj na Beverli Hilsu.

Holi je tvrdila da nije imala pojma o finansijskom statusu svog muža kada su se prvi put upoznali na večeri. Kada je saznala za njegovo bogatstvo, pozvala je mamu jer je mislila da neće moći da bude s Nikom.

A ona je rekla: ‘Ne možeš to zameriti čoveku. On je vredan genije i ima pravo kao i bilo ko drugi da voli i bude voljen. Zato samo prestani da gledaš u njegov luster po meri i njegov prelepi auto i počni da se fokusiraš na njega“, ispričala je Holi.

U braku su dobili dvoje dece. Neko vreme su živeli u dvospratnom penthausu u Hajd parku, vrednom 175 miliona funti, što ga čini najskupljim stanom u Britaniji. A onda su se preselili u seosku vilu vrednu 10 miliona funti u Kotsvoldsu, koju trenutno renoviraju.

Prošle godine, Nik je Holi poklonio superjahtu vrednu 26 miliona funti, a kako izgleda par koji je trenutno u centru pažnje javnosti pogledajte u nastavku:

Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia, pritnscreen/youtube Holi Volans i Nik Kendi su trenutno par koji najviše intrigira javnost.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!