Kada se pojavila vest da je Roman Abramovič odlučio da proda ogroman deo vlasništva nad fudbalskim klubom "Čelsi", bilo je jasno da celokupna situacija u Ukrajini donosi ogromne sankcije za stanovnike Rusije, a pogotovo za njihove sportiste i bogataše.

Međutim, ruski milijarder je svojim potezom pobrao simpatije mnogih jer je najavio da će novčana sredstva od prodaje kluba biti donirana u humanitarne fondove za pomoć Ukrajini.

Doduše, cena koju traži nije mala, te će budući vlasnik morati da izdvoji skoro 3 milijarde evra. Kako ovu ogromnu ciftu ne može da izdvoji svako, pravo iznenađenje je bilo kada se saznalo da bi nova vlasnica mogla da bude jedna Srpkinja, glumica koju smo godinama gledali u hit serijama i filmovima.

Holi Valans mogla bi postati nova vlasnica Čelsija zahvaljujući suprugu.
Shutterstock 

U pitanju je Holi Valans, koja je udata za britanskog tajkuna Nika Kendija. On je spreman da Abramoviču pošalje ponudu do kraja nedelje, te je gotovo izvesno da će budućnost Čelsija biti u njegovim rukama. Međutim, ova vest vratila je u centar zbivanja i samu Holi koja više nije toliko medijski aktivna poslednjih godina.

Holi Valans je svetsku slavu stekla ulogama u popularnim filmovima i serijama.
Shutterstock 

Glumica je zapravo ćerka nekadašnjeg srpskog manekena i pijaniste Rajka Vukadinovića i Rejčel Stivens. Rođena je u Australiji, a pod umetničkim imenom "Valans" umesto devojačkog Vukadinović, snimila je mnoštvo serija i filmova od kojih se izdvajaju "Prison Break", "CSI Miami" i "CSI New York", kao i filmovi "Taken" i "Dead or Alive", a iza sebe ima i dva uspešna muzička albuma od kojih se možda najviše izdvojila pesma "Kiss Kiss", koja ej obrada Tarkanovog najvećeg hita.

Inače, upravo je scena iz filma "Dead or Alive", kada je Holi obnažena u hotelskoj sobi, proglašena za jednu od kultnih, a glumicu je ovo lansiralo u sam vrh.

Holini počeci nisu bili laki. Kako bi priuštila knjige i osnovne potrepštine želela je da radi u Mekdonaldsu, ali je uslov bio da ima minimum 14 godina, te se umesto toga okrenula modelingu, što se ispostavilo kao dobar potez. Holini roditelji razveli su se kada je imala samo 4 godine, ali, kako je kasnije izjavila, imala je lepo detinjstvo i bila je okružena ljubavlju sa obe strane.

Holi Valans poznata je i po čuvenoj sceni nakon tuširanja.
pritnscreen/youtube 

Sa 16 godina odustala je od škole kako bi se pridružila ekipi sapunice "Neighbours", a ova serija obezbedila joj je ogromnu popularnost. U tom trenutku od nje je bila veća samo Kajli Minog.

Holi Valans proslavila se zahvaljujući sapunici "Neighbours".
Shutterstock 

Usledile su dobre uloge, gostovanja i muzička karijera, a potom je upoznala i, kako kaže, čoveka svog života, Nika Kendija. U trenutku joj se život promenio, međutim, uprkos bogatstvu, ni ona ni njen suprug nisu se razmetali. Naprotiv.

Holi Valans često se može videti i u društvu princeze Eugenije.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Bogatstvo ne određuje čoveka", rekla je jednom prilikom. "Moj suprug se ubija od rada i genije je za biznis, i zaslužuje kao i svi da bude voljen i da voli. Zato prestanite da gledate u njegove lustere po meri i novi prelepi automobil i fokusirajte se na njega", završila je svoje izlaganje.

Holi Valans i Nik Kendi u braku su dobili dvoje dece.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Danas, Holi je fokusiranija na humanitarni rad, a sa Nikom je dobila dvoje dece. Uglavnom žive na relaciji Amerika - Velika Britanija, a često se mogu videti i u društvu princeze Eugenije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!