Superboul je kao i svake godine okupio creme de la creme holivudskog džet-seta.

Najznačajniji događaj sezone pratili su Džej Lo i Ben Aflek, Biberovi, The Weeknd, Kendal Džener, Kanje Vest, i mnogi drugi, a jedan koji ovo takođe nije propustio bio je i princ Hari. Doduše, Superboulu je prisustvovao bez Megan, ali daleko od toga da je bio sam.

Društvo mu je pravila žena čijeg oca, slobodno možemo reći, trenutno prezire ogroman broj ljudi, ponajviše zbog optužbi za pedofiliju i silovanje. U pitanju je ćerka princa Endrua - Eugenija, odnosno Judžin kako je izgovaraju u Americi.

Inače, poznato je da je Eugenija jedna od retkih članica kraljevske porodice koja je ostala u dobrim odnosima sa Harijem i Megan nakon skandaloznog intervjua kod Opre Vinfri, a sada su oboje uživali u ležernim kobinacijama na sportsko-muzičkom događaju.

Sve vreme su nosili maske, što je bilo pohvalno, s obzirom da se veliki broj selebritija našao na meti osuda jer nisu nosilili zaštitu od kovida o čemu danima bruje strani mediji.

Hari i Eugenija bili su sve vreme bliski, što je mnoge iznenadilo, ali činjenica je da princ sa svojom rođakom godinama gaji lep odnos. Čak je kada se prošle godine vratio u Veliku Britaniju da bi prisustvovao sahrani svog dede, princa Filipa, posetio Eugeniju, a upravo kod nje je odseo i kada je došao zbog otkrivanja statue njegove pokojne majke, princeze Dajane.

Princeza Eugenija i princ Hari ostali su bliski tokom svih ovih godina.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, brak princeze Eugenije pre nekoliko meseci punio je stranice britanskih tabloida nakon što je njen suprug Džek Bruksbenk uhvaćen na jahti kraj italijanskog ostrva Kapri kako se zabavlja s tri zgodne devojke Rejčel Zalis, Marijom Bukelati i Erikom Pelosini. Ništa to ne bi bilo čudno da se samo par meseci pre toga Eugenija nije porodila.

To je navodno trebalo da bude poslovni put na kom će promovisati svoju tekilu Kasamigos, za koju radi, međutim, sve se za Džeka pretvorilo u noćnu moru nakon što su ga paparaci usnimili na jahti kako se zabavlja s tri devojke.

Brak princeze Eugenije i njenog muža punio je stupce tabloida.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Britanska javnost iste sekunde mu je to sve zamerila, posebno jer je princeza Eugenija, koja je pre pet meseci rodila njihovog prvog sina Augusta, ostala kod kuće.

"Ona čuva bebu, a on na jahti dira žene u toplesu. Katastrofa!", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Ipak, čini se da su to uspešno prebrodili, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Instagram Pogledajte još fotografija princeze Eugenije i njenog supruga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!