"BIO JE NA ESTETSKOM ZAHVATU" Svi pričaju o upadljivoj promeni Harijevog imidža, a stručnjaci slute samo na jedno

Nakon prvog javnog pojavljivanja princa Harija ove godine, svi se pitaju šta mu se desilo sa kosom i da li je možda bio na transplantaciji.

Stručnjaci sumnjaju da je princ Hari bio na transplataciji kose.
Youtube 

U četvrtak, nakon prvog ovogodišnjeg javnog pojavljivanja princa Harija, na virtuelnom samitu BetterUp-a, startup-a za mentalno zdravlje u kojem Hari radi kao jedan od direktora, na repertoaru je bila samo jedna tema.

A to nije bilo ni njegovo iskreno priznanje da je doživeo „burnout“ dok je obavljao kraljevske dužnosti, niti da meditira 45 minuta svakog dana, pa čak ni njegovo insistiranje da poslodavci moraju da daju svojim zaposlenima „vremena da se usredsrede na sebe“.

Princ Hari sa značajno proređenom kosom u prvom pojavljivanju u 2022. godini.
Youtube 

Jedino pitanje koje je zagrejalo društvene mreže bilo je šta je Hari uradio sa svojom kosom.

Harijeva kosa je sada kratko ošišana i njegov imidž totalno čupave frizure više nije isti jer mu kosa deluje dosta tanje i još neposlušnije nego ranije.

U svakom slučaju, ovo je velika promena jer je Hari do sada insistirao na malo čupavoj i neobaveznoj frizuri, a ova proređenost je kontrast bujnoj bradi.

Prošlog septembra, kada je časopis Time stavio vojvodu i vojvotkinju od Saseksa svrstao na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu, društvene mreže su bile pune diskusija o tome da li je Harijeva kosa počela da se proređuje poput kose njegovog starijeg brata ili je čak bio na transplantaciji kose.

Princ Hari je oduvek bio proćelav, a sada je njegova kosa značajno proređena zbog čega svi misle da je u prvoj fazi transplatacije.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prema rečima Spensera Stivensona, osnivača spekhair.com, veb sajta koji obrazuje muškarce koji se suočavaju sa gubitkom kose i koji razmišljaju o transplantaciji, Harijeva seda kosa, uprkos ćelavosti, je čudna mešavina „previše i premalo“.

„Izgleda mi dosadno, na način koji ne izgleda sasvim prirodno“, kaže Stivenson, koji je takođe pokrenuo podkast Ćelava istina (Ćelava istina) kako bi pomogao muškarcima da prevaziđu gubitak kose.

Promena na kosi princa Harija navela je na razmišljanje mnogih da je podlegao transplataciji.
Shutterstock 

"Ove vrste šara na kosi su slične kao kod muškaraca koji su nedavno bili podvrgnuti transplantaciji kose, gde se kosa prvo obrije, a zatim ponovo izraste. To je faza u kojoj muškarci koji su prošli ovaj tretman dolaze pre nego što kosa sazre. Ne bi me iznenadilo da za šest do osam meseci Hari izgleda potpuno drugačije."

Transplantacija kose je najtraženiji kozmetički zahvat u Britaniji

Za muškarce koji se odluče na transplantaciju kose, to nije uvek taštini – britanska statistika pokazuje da su se ovi tretmani u poslednjoj deceniji povećali sa 30.000 na 80.000, a neke javne ličnosti, poput Džejmsa Nezbita i Džimija Kara, otvoreno su govorile o tome odluka da se upusti u taj postupak.

Transplantacija kose je najtraženija kozmetička procedura u Velikoj Britaniji, a mnogi misle da ju je isprobao i princ Hari.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Muškarci su danas svesniji nego ikada važnosti izgleda tako da je transplantacija kose sledeći prirodni korak kada je muškarac zabrinut zbog gubitka kose, a poznato je i da je Hariju još ranije Megan predlagala transplataciju.

Transplantacija kose je najtraženija kozmetička procedura u Velikoj Britaniji, a Gugl beleži 35.000 pretraga mesečno, prema statistikama objavljenim ove nedelje.

"Moramo da razbijemo stigmu oko muškaraca koji se odlučuju za ovakve procedure jer inače ne žele da pričaju o tome, što dovodi do nedostatka obrazovanja i pažljivog istraživanja opcija. To je operacija, nije šala", rekao je Stivenson napominjući da dve trećine muškaraca koji mu se obraćaju za savet to čine jer im je potrebna korekcija nakon transplantacija.

Ipak, istini za volju, nije da bi vojvoda od Saseksa ikada trebao da krene tim putem. Jedan od njegovih najboljih slavnih prijatelja, Dejvid Bekam, takođe se suočio sa spekulacijama o mogućim implantatima za kosu - 2020. godine kada je uslikan sa znatno proređenom kosom, koja je kasnije izgledala sjajno i gusto.

Nekada je prin Hari mogao da se pohvalim gustom i tršavom kosom, a onda je s godinama počela da mu opada.

U galeriji pogledajte razliku u kosi nekada i sad:

Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kosa princa Harija je u prošlosti bila veoma gusta, a onda je s godinama počela da opada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1