Kim Kardašijan proslavila je 6. rođendan ćerke Čikago, a svojoj mezimici organizovala je malu proslavu koja je bila u znaku njene omiljene lutke - Bratz

Devojčica je bila u roze haljinici sa perjem i kaubojkama, kao i njena sestra Nort, koja se takođe odučila za kombinaciju u istoj boji. 

I sama dekoracija bila je u pink tonovima, svuda su bili ružičasti baloni i fotografije Bratz likova, međutim, jedna stvar posebno je privukla pažnju mnogima, a posebno ljudima sa ovih prostora - torta.

Sama torta bila je veoma jednostavna, u obliku srca, sa lutkicom koja je prosto "zabodena" na vrhu, što je vratilo neke stare uspomene onima koji su bili mali devedesetih. 

Na prvom mestu, veliki broj ljudi je bio oduševljen skromnom proslavom, kao i tortom koja je izgledala kao da je došla iz obične poslastičarnice, iz kraja, što se kaže. 

Kim Kardašijan je ćerki napravila srpsku tortu.
instagram/ @kimkardashian 

S obzirom da su Kardašijani poznati po velelepnim zabavama, bilo je lepo videti da su organizovali nešto što je intimnije, iako nema sumnje da će Kim svakako svojoj mezimici prirediti i nešto veće, kao i svake godine.

Skromna torta bila je samo još jedan plus, ali je i bila "okidač" nekima koji su na ovaj način slavili svojevremeno. 

Komentari ispod torte Kim K.
Instagram / kimkardashian 

Doduše, umesto Bratz lutke bila je Barbie, a svi se sećamo čuvenih barbika - torti koje su bile hit kada smo bile male. Imale su je samo najpopularnije devojčice, i to je praktično bio san gotovo svih nas koje smo rođene osamdesetih. 

"Mogla se malo više potruditi za tortu", "Zamisli da ti neko samo zabode ovako lutku na tortu, pa stvarno", "Ja ne verujem kakvu tortu ima Či", "Ali Kim koja je u fazonu - Neće tebe pljačkati poslastičarnice, napraviće tebi mama tortu", "Ja ne mogu ovaj Kim Kardashian "srpska torta" iz 90ih style. Samo fali Barbika i da je zabode"... samo je delić komentara.

Pročitajte još: ĆERKA IZDALA LAŽNU SVETICU KOJA SA 43 PRODAJE LICE OD 20: Skinula filter i bolje šamar da joj je lupila, manje bi bolelo

Ruku na srce, iako nije isti stil, nije da sličnosti nema, te ne čudi što se mnogi šale za "srpsku rođendansku tortu" Kim.

Bilo kako bilo, čini se da je Čikago bila oduševljena proslavom i "srpskom tortom", a šta vi kažete, da li ste i vi slavili ovako kada ste bili mali? Pišite nam u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

kim kardašijan Instagram/kimkardashian

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!