Kim Kardašijan ponovo se našla u novom problemu. Ovog puta,"krivac" je ćerka Nort, koja je sasvim slučajno "razbila" iluziju koju se njena slavna majka toliko očajnički trudi da održi.

Kao što je svima poznato, Kim godinama unazad pokušava da obrne sat i ubedi sve da je pronašla eliksir mladosti. Svaka njena objava žestoko je isfotošopirana, pa čak i one na kojima je navodno "prirodna". 

Nema ni bore, ni pore, a za sve je zaslužna, pa zna se, njena bjuti kolekcija i "magični" proizvodi koji peglaju i greške iz prošlosti, a ne "nesavršenosti" na koži. 

Da su previsoki standardi lepote koje postavlja ne samo ona, već i njene sestre, samo šarena laža, jasno je tek kada se zamere paparacima, te se pojave njihove zapravo realne fotografije....

Kim K u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

... ili, kao u ovom slučaju, kada se sa društvenim mrežama "zaigra" Nort Vest. Najstarija ćerka Kim i Kanjea, u više navrata je svoju majku javno prozivala, pokazujući da nema problem da javno izražava svoje mišljenje. 

Nebrojeno puta je otkrila i pravo mišljenje Kardašijanke o nekim ljudima, koja se pred istima "folirala" da ih voli. Sada je Nort pokazala i kako izgleda lice Kim, kada je objavila seriju fotografija "za bacanje". 

Kim K sa ćerkom Čikago.
TikTok/kimandnorth 

"Tako dobra fotografija", napisala je Nort uz emodžije koji plaču od smeha, čime je bilo jasno na šta misli. 

U krupnom planu je čelo Kim sa kog je filter "pobegao", i ovo je možda i jedini put da je bilo moguće videti pravu teksturu njene kože koju toliko krije svih ovih godina.

Kim Kardašijan sa pravom teksturom kože.
TikTok/kimandnorth 

Kim je i dalje jedna od najlepših žena sveta, i neshvatljivo je zašto toliko krije svoju pravu teksturu kože, dok pokušava da sa 43 "proda" priču da izgleda kao da joj je 20.

Pročitajte još: LAŽNA SVETICA PONOVO ZAŠTITNO LICE BALENSIJAGE: Zbog para "progutala" i kastriranu decu, pedofiliju i žrtvovanje đavolu

Jasno je i da se ovako nešto ne dopada ni Nort, koja je prestaje da joj se ruga i to svaki put kada Kim izbaci novu bjuti kolekciju i slično. 

Zato i ne čudi što mnogi kažu da "ovakva izdaja, i to od strane rođene ćerke, mora da boli gore od šamara". "Ne možeš ti da lažeš ljude koliko Nort može da te 'otkuca'", glasi samo jedan od hiljada i hiljada komentara na mrežama. 

A još fotografija Kim K na kojima nema fotošopa, ni filtera, pogledajte u galeriji u nastavku teksta. 

Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, tiktok/makeupbymario Pogledajte kako Kim Kardašijan zaista izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

kim kardašijan Instagram/kimkardashian

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!