Kim Kardašijan je od samog početka karijere postavila gotovo nemoguće standarde lepote. Red šminke, red filtera i Fotošopa doveli su do toga da se za njenu kožu smatralo da je besprekorna, bez pora ili bora, a na isti način je prikazivala i svoje telo.

Iako su se na mrežama s vremena na vreme pojavljivale paparaco fotografije koje su pokazivale da ni Kim nije savršena, te da i ona, kao i svaka druga žena, ima i strije i celulit, Kardašijanka kao da je želela da na sve načine uguši priče i predstavi sebe kao idealnu. 

Međutim, vremena se menjaju. Sve više slavnih žena je istupilo u javnost i pokazalo svoja "prava lica", te su i na taj način pomogle obožavateljima da prihvate svoje "nedostatke". Čini se da je i Kim rešila da isprati "trend", te je prvi put zaista pokazala kako izgleda bez šminke.

Kim kardašijan pokazala bubuljice.
Instagram/kimkardashian 

"Stalno imam akne, prave su napasti. Pričala sam o tome, ali mislim da bi se ljudi zapanjili kada bi videli kako zaista izgledaju", rekla je Kim u jednom Instagram videu. 

"Nisam nikada mislila da ću u četrdesetim godinama imati 'odrasle' akne. Moja koža postala je još osetljivija tokom godina, i pokušavala sam na sve načine da utvrdim zašto imam akne. Menjala sam proizvode koje koristim, razmišljala da prestanem da se mažem uljima, ali mi to nije pomoglo. Možda je u pitanju hormonski uzrok, ili promena u suplementaciji, jer svaki put kada promenim nešto u ishrani, izađu mi akne", ispričala je starleta.

Kim je priznala da ima akne.
Instagram 

Ipak, kako je nedavno predstavila novi proizvod za negu kože, mnogi misle da je sve to samo dobar marketing kako bi što bolje prodavala SKKN maske i serume.

Inače, Kim je u nekoliko navrata govorila i po psorijazi sa kojom se bori več godinama. Nekada te rane na licu i telu nisu toliko vidljive, ali ponekad ne može i ne želi da ih sakrije. Kada je po velikim stresom, rane postaju sve veće. Već je poznato da Kim za prekrivanje koristi gusti puder koji nanosi na ruke i noge, a i sama je stvorila liniju šminke za telo.

"Moja psorijaza mi je postala vremenom sasvim normalna. Bez obzira na to gde se na mom telu nalazi, ponekad mi odgovara da je pokažem, a ponekad ne želim da me ometa, pa ju prekrijem šminkom za telo", otkrila je Kim svojevremeno, a još njenih fotografija na kojima je bez Fotošopa i filtera pogledajte u nastavku.

Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, tiktok/makeupbymario Pogledajte kako Kim Kardašijan zaista izgleda.

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!