Kim Kardašijan uporno se trudi da i dalje bude "in", međutim, čini se da joj to baš i ne polazi za rukom. Na mrežama se sve više priča o njenim očajničkim pokušajima da po svaku cenu ostane ta koja postavlja trendove, zbog čega više nije ona Kim koju su voleli milioni, već je neko kome se smeju i neretko sažaljevaju. 

Ipak, Kardašijanka nije mogla ni da sanja koliki će "hype" izazvati njen novi video sa ćerkom Nort, a sve zbog filtera koji je "zakazao". Umesto da prikrije njene "mane", on ih je istakao, a zbog toga kako je izgledala na snimku porede je sa "tetkom" i govore da nije "ni r od ribetine za koju se predstavlja na Instagramu". 

Kim Kardašijan
TiKTok 

Naime, Kim se snimala u majici na kojoj su košarkaši koji su bili sa njenom sestrom Kendal, ali lošu "foru" zasenilo je njeno lice. Kardašijanka gotovo da nije ličila na sebe, a njeno lice osim što se krivilo u čudne grimase, izgledalo je starije nego što jeste. 

Kim Kardašijan
TiKTok 

Kim su malo potom uslikali i paparaci kada je sinove odvela na trening, a kako nije nosila šminku, jasno se videlo kako njena koža zaista izgleda. 

Kim Kardašijan
TiKTok 

"Šta je ovo, na šta to Kim liči", "Ono kad staviš filter da bi bila riba, a izgledaš kao tetka", "Kim, prošlo je vreme kada si bila najlepša", "Džaba kriješ bore, filter te izdao", "Sada svi vidimo kako zapravo izgledaš", "Šta se ovoj ženi dogodilo... kao da je ostarila preko noći"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Kim Kardašijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činjenica je da su ne samo Kim, već sve sestre Kardašijan/Džener poznate po fotošopiranju slika.

Čak i one na kojima navodno nema ni efekata, ni filtera, zapravo su prošle kroz aplikacije i programe za ulepšavanje, a tek se s vremena na vreme zapravo može videti pravo stanje stvari. 

Kim Kardašijan izgleda drugačije.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Da nije samo stvar filtera pokazale su i paparaco fotografije, a njeno, kako kažu, "preko noći ostarelo lice", povezali su i sa jakom šminkom koju nosi svakodnevno, ali i sa naglim gubitkom kilograma koji je ostavio posledice ne samo na njenom licu već i na telu, što se moglo videti pre par meseci kada su je fotografi uslikali u nezgodnom trenutku.

LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rijaliti zvezda drastično smršala

U isti mah, sestre Kardašijan bunile su se zbog kritika na konto paparaco fotografija, iako su one te koje godinama postavljaju nemoguće standarde lepote, što obradom fotografija, to upotrebom nedozvoljenih lekova za mršavljenje i estetskih korekcija, a koliko se Kim promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Kim Kardašijan nekad

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!