Kada je reč o Kim Kardašijan, ljudi su godinama podeljeni - jedni su mišljenja da su njene obline prave, drugi su ubeđeni da su sve samo ne delo majke prirode. Čak i sada kada su se pojavile fotografije sa njenog probnog snimanja na kojima je u tanga bikiniju iz nove Skims kolekcije, mnogi smatraju da se Kardašijanka ponovo zaigrala kod "plastičara"

Da se razumemo - nema sumnje da na paparaco fotkama Kim izgleda neverovatno. Čini se da ovog puta na njima nema fotošopa, pogotovo jer se, kada se okrenula s leđa, videlo i malo celulita, što je nesvojstveno za Kim koja na sve načine godinama pokušava da ubedi ljude da je "savršena", te da nema ni strije, ni pore, ni celulit, ni opuštenu kožu. 

Kim Kardašijan pokazala je savršeno okruglu zadnjicu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, poznato je da je, od kako je prešla 40, počela intezivno da vežba, a to je zasigurno uticalo na njenu figuru. No, teško da zadnjica može tako brzo da poraste za samo par meseci. 

Da pojasnimo. Kim je od samog početka bila poznata po raskošnim oblinama i velikoj zadnjici. Čak i kada pogledate njene fotografije iz vremena kada je bila nepoznata drugarica Paris Hilton, vidljivo je da je imala veću zadnjicu. Doduše, ne kao sada.

Kim kardašijan nije oduvek imala takve obline.
Shutterstock 

Tada je imala svakako više kilograma nego danas, ali njena pozadina bila je srazmernija telu. U godinama koje slede, pogotovo od kako se smuvala, a potom i udala za Kanjea, njena pozadina abormalno je porasla. 

Čak i kad je Kim smršala, njena zadnjica ostala je ista, sve dok nije odlučila da drastično smrša, i istopi filere koje je godinama ubrizgavala u zadnjicu.

Kim je čak u jednom trenutku išla i na rendgen kako bi dokazala da nema ništa u svojoj pozadini, ali su kasnije stručnjaci i čuveni plastični hirurzi pojasnili da rendgen ne znači ništa ukoliko su u pitanju injekcije silikona ili drugih vrsta filera. 

Da je u sve umešala prste i plastična hirurgija bilo je jasno i kada je u jednoj od epizoda rijalitija "Keeping up with Kardashians" kritikovala sestru Kloi zbog zadnjice i rekla da su "fileri tako passe". Baš u to vreme Kim je viđena sa prirodnijom, i pre svega, manjom pozadinom. 

Takođe, ukoliko bacite pogled na njene stare, devojčake fotografije, nije potrebno mnogo da se saberu dva i dva, te da vam bude jasno da, iako je oduvek imala figuru peščanog sata, nije oduvek imala takve kukove i pozadinu, pri čemu se porođaj isključuje kao opcija jer je takve "obline" odjednom dobila i imala i pre trudnoća.

I tako dolazimo do onoga što je glavna priča na mrežama već dva dana. Naime, logično je misliti da će, s porastom ili smanjenjem kilaže, varirati i obline. Naravno da neće potpuno nestati, ali neće ni ostati abnormalne sem ukoliko nisu delo hirurgije. 

Međutim, ne smemo zaboraviti ni da je Kim mesecima na udaru kritika zbog preterane mršavosti, s obzirom da je za prošlogodišnju Met Galu skinula čak 12 kilograma za samo 2 nedelje. I njene obline bile su drugačije i činilo se da je Kim konačno slobodna od filera. 

Kim K je drastično smršala.
LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona se doduše malo ugojila u poslednje vreme, ali je njena zadnjica ponovo porasla mnogo više nego što je to logično. Dakle, ukoliko kao mlada, sa mnogo više kilograma nije imala takve obline, kako sad, kada nije više "kost i koža", ali svakako jeste mršava, odjednom opet ima zadnjicu kao kada je bila trudna sa Nort i pre toga?! 

Upravo ovo pitanje se poteže na mrežama, ali teško da ćemo odgovor dobiti od same Kim. Svoje stare fotografije krije, odbijajući da pokaže realno stanje tela, te ostaje samo da nagađamo i kao i do sada, više verujemo njoj, nego rođenim očima.

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO) Instagram