Kim Kardašijan možda ima 42 godine, ali i dalje ne posustaje. I dalje se trudi na sve moguće načine da ostane aktuelna, takmičeći se sa drugim, mlađim infuenserkama, gde spadaju i njene sestre Kendal i Kajli Džener. Ne zaboravimo koliko je Kim likovala pre nekoliko meseci kada je Vogue naslovnica pripala njoj, a ne Kendal. 

Kod Kim je sve u nadmetanju, i mora se priznati da joj određene stvari koje radi, ma koliko su ekstremne, pomažu da bude ona o kojoj svi živi pričaju. Kao i sada, kada su "procurile" njene nove fotografije sa probnog fotografisanja. 

Kim Kardašijan čini sve samo da ostane viralna.
printscreen/youtube 

Kim na njima izgleda fantastično, no, pre nego što padnete u depresiju jer je nerealno kako izgleda u petoj deceniji, dozvolite da vas podsetimo da je njena majka Kris odavno u deal-u sa paparacima, te se većina fotografija koje završe na mrežama prethodno fotošopiraju i namenski puštaju da "cure".

Ovo poslednje snimanje na kojem je bila u pink kupaćem posebno je bilo interesantno jer se čini da je Kim vratila prepoznatljive obline kojih, kako je i sama rekla, u više navrata pokušava da se reši. Tako je prošle godine za Met galu skinula 12 kilograma za manje od dve nedelje da bi stala u haljinu Merilin Monro, a činilo se da je Kim posebno uživala u svojoj novoj, drastično mršavijoj figuri. 

Kim kardašijan je smršala da bi stala u haljinu Merilin Monro.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Ona je inače tvrdila da je skinula samo sedam kilograma i to uz pomoć trenera, te da mršavljenje nije bilo ekstremno. No, da je ipak reč o jo-jo dijeti, bilo je vidljivo veoma brzo jer je Kim ponovo počela da dobija kilograme, što se ne bi dogodilo da je zaista treningom skinula "višak". 

Kim kardašijan je uživala u mršavijoj figuri.
Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Koliko joj smeta to što ponovo ima nešto više kilograma dalo se primetiti i po novim fotografijama u kampanji na kojima je vidno fotošopirana i daleko mršavija, međutim, jedna stvar nije promakla vernom oku posmatrača. Naime, ljudi su komentarisali da je Kim na svim fotografijama koje su nešto lošijeg kvaliteta u čudnim pozama. 

Ne samo što je na svakoj uvukla stomak, već se i "prsi", ili je sa podignutim rukama, ali ne u tipičnim pozama za modele. Međutim, razlog za ovako nešto može biti problem sa viškom kože na stomaku koji je i te kako vidljiv (kada ga ne ispegla Fotošopom), a koji je mesecima pokušavala da reši neretko i veoma bolnim tretmanima. 

Kim Kardašijan je editovala fotografije da izgleda mršavije.
Instagram 

Da je situacija kritična bilo je vidljivo poslednji put pre nekoliko meseci kada su paparaci zaboravili da "edituju" njen stomak, te je celi svet mogao da vidi koliko-toliko, kako zaista izgleda. 

Kim kardašijan samo jednom su uhvatili sa stomakom koji se deformisao nakon gubitka kg.
LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, koliko je Kim "izgubila kompas" najbolje se videlo kada je nedavno rekla da bi "jela i izmet samo da ostane večno mlada". Kardašijanka se kune u procedure i negira intervencije, iako je jasno da izgleda potpuno drugačije nego u prošlosti.

Kim kardašijan negira intervencije.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Tako, ne zaboravimo na situaciju od pre par meseci kada su je fanovi slučajno uhvatili u laži. Naime, ona je reklamirala svoje proizvode za negu kože, da bi se u jednom trenutku jasno videli nabori sa strane, kraj uha, koji su karakteristični za facelift. 

Dakle, nestanak njenog podvaljka, zategnuto lice bez botoksa, nisu rezultat nikakvih lasera i slično, već hirurškog noža. Tada su se  oglasili i stručnjaci koji su objasnili da su ovakvi nabori karakteristični za hirurški facelift, čime je tajna mladolikosti Kim Kardašijan još jednom otkrivena.

Kim Kardašijan je slučajno pokazala ožiljak.
Instagram 

Ipak, ona i dalje bira da o svemu ćuti, i gura parolu - više treba da verujete meni, nego sopstvenim očima, a dokle će joj to još polaziti za rukom pokazaće samo vreme. Do tada, podsetite se kako je izgledala nekada, i koliko se promenila za sve ove godine. 

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!