Kada je reč o Kim Kardašijan, mišljenja su podeljena. Jednima je uzor u svemu, najlepša i najzgodnija na svetu, drugi ne mogu da je smisle. Bilo kako bilo, nema sumnje da je Kardašijanka jedna od retkih koja je uspela da se izdigne iz skandala i da izgradi imperiju, te je danas jedno od najprepoznatljivijih lica.

Tome umnogome doprinose i određeni postupci koji je drže na naslovnicama širom sveta. Tako je, setimo se, da bi stala u haljinu Merilin Monro, za prošlogodišnju Met Galu, za dve nedelje izgubila oko 12 kilograma, a spominjalo se da je, osim što se izgladnjivala, koristila i lek za dijabetičare kojim je ubrzala metabolizam.

Kim kardašijan drastično je smršala.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Štagod da je istina, ona je u haljnu stala, međutim, njen novi skinny look nije se dopao svima. Čak i najverniji fanovi su komentarisali da "ne mogu da veruju da je prešla u one koji se izgladnjuju", s obzirom da je godinama bila ikona upravo zahvaljujući tome što je isticala svoje obline, čime je otvorila vrata svim devojkama koje nisu "size 0". 

Iako se smatralo da će se Kim vratiti na pređašnju kilažu nakon Met-a, to se nije dogovodilo, a Kardašijanka deluje sve tanje i tanje i tanje...

kim je smršala 12 kg da bi ušla u haljinu merilin monro.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Čak i sada, kada su je fotografi slikali na konferenciji u Milanu, mnogima se oteo komentar da slavna lepotica deluje neproporcionalno, odnosno da joj glava deluje ogromno u odnosu na sitno telo, čemu je, verovatno, doprinela i nadogradnja koja je učinila da sve izgleda još veće. 

Kim Kardašijan izgleda neproporcionalno.
Skyline Photos / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njen look mnogi su upredili sa njenom sestrom Kajli, koja se na prošlogodišnjoj Met Gali pojavila u venčanici sa ogromnim kačketom, a tada su je svi prozivali za istu stvar.  

Kajli Džener su prozivali da izgleda "glavato" na Met Gali.
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Doduše, Kajli mnogi prozivaju da je operacijama učinila svoje lice daleko starijim, a sada isto govore i za Kim nakon što je smršala, te ih često porede i sa njihovom majkom Kris za koju kažu da izgleda mlađe od ćerki. 

Kajli Džener prozivaj uda izgleda starije od majke Kris.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

S obzirom da je Kim takođe bila poznata po intervencijama uz pomoć kojih je imala ogromne obline, a koje je vremenom smanjivala, logično je da telo ne može doveka da trpi, te da su se i te kako videle posledice svega što je radila, a čak ni najači tretmani i laseri nisu mogli da joj zategnu opuštenu kožu i useke na licu koji se sada daleko više vide nakon svih intervencija.

Kim kardašijan ima opuštenu kožu.
LESE/RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A kako je izgledala nekad i koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!