Održana je još jedna Met Gala, međutim, čini se da se kao nikad do sada, više pričalo o modnim promašajima, nego o pogotcima. "Zlatno doba" prošlo je u znaku bizarnih kreacija, a mnogi komentarišu da svi oni od kojih se očekivalo da oduševe, ove godine su podbacili.

Jedna od onih koja se našla na meti ozbiljnih kritika bila je i Kajli Džener koja je crvenim tepihom prošetala u venčanici i kačketu sa belim facinatorom i cvećem.

Kajli Džener pojavila se u venčanici na Met Gali.
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Kajli je želela da oda poštu pokojnom dizajneru Virdžilu Ablou, tako što je ponela njegovu kreaciju pokušavši da neočekivanom pojavom upravo oslika kakav je on bio tokom života i karijere.

Međutim, fanovima njeno izdanje baš i nije bilo po volji. Mnogi su ga nazivali "najružnijim svih vremena", a išli su toliko daleko da su je i poredili sa muškarcem u haljini, pa čak i govorili da izgleda kao "Homer Simpson kada se pojavio u venčanici" u jednoj epizodi.

Kajli Džener na meti je kritika zbog izdanja na Met Gali.
JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia 

"Kajli je odradila fanatstično snimanje za Baazar i umesto da tu potraži inspiraciju, ona se pojavi u onome", "Mora da se šališ", "Najveći glowdown u istoriji", "Jezivo", "Kakav promašaj", "Novac ne znači stil", "Ko joj je rekao da je ovo kul", "Postojalo je toliko načina da oda poštu Virdžilu, ali ne", "Kajli pokušala da bude Kim i napravila promašaj života", "Koliku glavu ova žena ima", "Kačket kao da je ima 250kg, verovatno ne može zbog količine veštačke kose"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Inače, Kajli se pojavila sa sestrama i majkom na Met Gali i ovo je prvi put da su sve članice Kardašijan/Džener klana pozvane, međutim, za sada, jedino je Kim obezbedila sebi pohvale na konto izgleda. Vređanja Kajlinog autfita ne prestaju, a u nastavku pogledajte neke od najupčetljivijih i originalnijih tvitova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!