Kajli Džener (24) je u ponedeljak je na sudu u SAD-u svedočila protiv bivše devojke polubrata Roba Kardašijana (35), Blek Čajne (33).

Njena izjava bila je, malo je reći, dramatična. Kajli je Čajnu pred sudom optužila da je pokušala da ubije njenog polubrata Roba i dodala da su preteće poruke pristizale i na njen mobilni telefon dok se zabavljala s njenim bivšim dečkom, reperom Tajgom (32), s kojim Čajna ima dete, piše Page Six.

Kajli se, kaže, našla s polubratom Robom nedugo nakon što su on i Čajna imali veliku svađu u kojoj je ona, navodno, izvukla pištolj i uperila ga u njega.

- Rob mi je tada rekao 'Pokušala je da me ubijei!' - ispričala je Kajli na sudu u Los Anđelesu. 

- Mislim da je to bila borba za život i smrt. Sećam se kako je Rob bio uzrujan dok nam je objašnjavao šta se dogodilo - dodala je.

Osim toga, Kajli je opisala još jedan način na koji je, navodno, Čajna pokušala da ubije njenog brata. U tom, drugom pokušaju Čajna je, kaže, prišla Robu iza leđa i omotala kabl od punjača za mobilni telefon oko njegova vrata. 

kajli džener svedočila protiv blek čajne
Youtube 

Inače, Kajli Džener ranije je bila u vezi s Tajgom, bivšim dečkom Blek Čajne, koja je s njim u vezi dobila dete, sina King Kairo Stivensona (9). Kako je izjavila na sudu, u vreme kada je bila u vezi sa Tajgom od Čajne je dobijala preteće poruke.

- Poslala mi je brojne preteće poruke s emožijem đavola i govorila kako 'odbrojava dane kada će me uništiti' - rekla je Kajli. 

Advokatica Blek Čajne upitala je Dženerovi zašto to tada nije prijavila nadležnima, a ona je odgovorila da je sve njene poruke shvatala kao 'prazne pretnje'. Kajli je na sudu ispričala i da joj je bivši dečko Tajga rekao kako Čajna ima problema s korišćenjem droga i alkohola te da je zbog toga i njega u jednom trenutku isekla nožem po ruci. 

rob i čajna bili su zajedno dve godine a tokom veze su dobili ćerku drim
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

- Računala sam na to da je bila pod uticajem opijata - objasnila je Kajli kada ju je advokatica ponovo upitala zašto sve to nisu prijavili u vreme kada se dogodilo. Tokom svjedočenja, Kajli je naglasila i kako je bila jako iznenađena kada je, putem Interneta, saznala da je polubrat Rob verio Blek Čajnu. Ipak, tvrdi da je željla da to među njima uspe međutim, da je o svemu imala dozu sumnje, što se na kraju pokazalo istinitim. 

Čajna je na optužbe da je pokušala da ubije Roba rekla da se ona samo zezala s njim, a Kajli je te događaje uzela kao dokaz da ga ona zapravo nikada nije volela.

- Ne znam kako možeš to da uradiš osobi koju voliš - rekla je Kajli Džener.

kajli tvrdi da je blek čajna pokušala da ubije njenog brata
Instagram 

Podsetimo, Čajna i Tajga bili su u vezi od 2011. do 2014. godine. Zatim je on započeo vezu sa Kajli koja je trajala od 2014. do 2017. godine. U isto vreme, Čajna je zavela Roba i u 2016. godini preselila kod njega. Tokom veze dobili su ćerku Drim.

Deo porodice, ali i sama Kajli, u jednom trenutku mislili su da je Čajna započela romantičnu vezu s Robom kako bi bila što bliže bivšem dečku Tajgi.. 

- Nadala sam se tada da to nije istina, ako ništa, bar zbog mog brata - priznala je Kajli.

kajli džener bila je u vezi s tajgom koji je re toga bio s čajnom
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U ovoj parnici 'teškoj' 100 miliona dolara, Blek Čajna tuži Kajli Džener i njenu majku Kris Džener (66) zbog toga što su, navodno, htele da 'ugase' njen i Robov rijaliti nakon incidenta 2016. godine. Međutim, čini se da u ovoj raspravi ništa ne ide u korist Čajni, s obzirom na to da je bivši vlasnik E! televizije, na kojoj su se prikazivali rijalitiji poznate porodice rekao kako su Kajli i Kris pokušale da 'spasu, a ne da ugase njihov rijaliti'.

Starleta Blek Čajna s godinama je postala poznata kao žena koja ne može da smisli Kardašijanke. Iako je bila verenica njihovog brata Roba s kojim je i dobila dete, rat je krenuo još i pre toga kada joj je Kajli navodno otela dečka, repera Tajgu.

A iako ih ne voli, na izgledu im itekako zavidi, a jasno je kao dan da je plastičnim operacijama pokušala da dobije zadnjicu poput njihove. Međutim, to joj baš i nije pošlo za rukom jer kada na paparaco fografijama pogledate kako to izgleda, sigurno vam ne prija za oči.Pored zadnjice, strani mediji navode da je Čajna radila nos, popunila usta, jagodice, ugradila silikonske implatne u grudi, kao i da se podvrgla liposukciji.

Evo kako Blek Čajna izgled abez filtera kada je snime paparaci
Miguel Aguilar / Pacific coast news / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!