Rob Kardašijan,brat slavnih sestara proslavio se rijaliti šouom "Keeping Up With Kardashians", ali čini se da mu je slava dosadila.

Robert Artur Kardašijan koji je danas proslavio 35. rođendan potpuno je zapostavljen deo familije, koji se uprkos učešću u rijalitiju nije proslavio poput njegovih sestara.

Rob je u jednom trenutku uspeo da zgrabi svoj deo medijskog kolača, ali ga je pogrešan izbor partnerke odveo put depresije i života daleko od očiju javnosti. Naime, on je svojevremno važio za pravog šarmera, te je tako osvojio srce pevačice Rite Ore, a nešto kasnije i starlete Blek Čajne.

Kratka romansa sa Čajnom ispostavila se kobnom po mentalno stanje Roba. Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su Čajni novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu.

Blek Čajna je poseban pik imala na Kajli Džener, koja joj je preotela verenika Tajgu, ali uprkos tome Rob je zažmurio na sve prepreke i već posle tri meseca veze je zaprosio!

Rob je s Blek Čajnom dobio ćerku
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Malo nakon toga obelodanili su da će postati roditelji, u septembru se rodila Drim Kardašijan, a porođaj je postao deo njihovg rijalitija koji se emitovao 2016. godine.

Nisu prošla ni tri meseca, par je objavio da se razilazi, a Rob je kao razlog naveo sve češće varanje njegove partnerke. Iako je Čajna ubrzo nastavila sa svojim životom i našla novog muškarca, Roba je ovaj raskid bacio u ponor.

Godinama se nije pojavljivao u medijima, a onda šokirao transformacijom i prekomernim brojem kilogramima - Rob Kardašijan postavio je sebi nove ciljeve u životu i odlučio da je vreme za zdravije promene. 

"Nije prestajao da ulaže trud i napor u svoje zdravlje i u ono što je dobro za njega. 2015. godine dijagnostikovan mu je dijabetes, a sada je smanjio konzumaciju brze hrane i alkohola i stvarno radi na zdravijiem životu i uvođenju zdravih navika. To je za njega promenilo igru", izjavio je izvor blizak Rob prošle godine.

Kao rezultat toga Roba smo prošle godine po koji put mogli da vidimo  u javnosti. Prvo se pojavio na rođendanu svoje sestre Kloi, zatim na porodičnoj proslavi 4. jula, a na kraju se vratio prošlog oktobra i u rijaliti šou koji je proslavio njegovu porodicu "Keeping Up With Kardashians".

U decembru prošle godine, pevačica Rita Ora prisetila se vremena kada su njih dvoje bili par, tačnije 2012. godine, a njegova bivša verenica Blek Čajna potvrdila je da su rešili sve nesuglasice oko roditeljstva nad njihovom ćerkom Drim i sve probleme.

"Dobro mu ide, sve je dobro i puno pozitivne energije", izjavila je Čajna u emisiji "The Wendy Williams" i dodala da joj je za Dan zaljubljenih poslao lep buket cveća.

Rob je bio u vezi sa pevačicom Ritom Orom
DC / Backgrid UK / Profimedia 

"Pronašao je svoje srećno mesto, fokusiran je je na Drim i svu sreću koju mu ona donosi. Želi da bude najbolji mogući tata i ne želi da je izneveri. Ona mu je pomogla da pronađe put prema napred i svrhu postojanja", izjavio je izvor blizak Robu.

Pisalo se i o novoj ljubavi koju je pronašao s influenserkom Ajlin Žizel. Nakon što je ona objavila snimak s njihovog sastanka krenule su priče da su već neko vreme u vezi, ali par još uvek to nije potvrdio.

Međutim, čini se da mu medijska ilegala i te kako prija, jer ako pogledamo njegov Instagram, primećujemo da nije aktivan. Njegova poslednja objavila datira iz novembra 2021. godine kada je objavio fotografiju povodom rođendana njegove ćerke. Tada su usledile i prozivke na njegov račun jer je njegova sestra Kloi bila ta koja je organizovala rođendan njegove ćerke.

Roba su prozivali jer je njegova sestra Kloi organizovala rođendan njegovoj ćerki
Instagram 

Mnogi su se zapitali i čime se trenutno bavi s obzirom da su svi njegovi poslovni poduhvati osuđeni u startu na propast. Rob je svojevremeno želeo da se poput njegovih uspešnih sestara okuša u biznis vodama, međutim odbijao je njihovu pomoć te bi sve veoma brzo padalo u vodu. Sestre su ga često kritikovale i javno, iako su sa komentarima smanjile tek kada su njegovi mentalni problemi uzeli maha.

Rob snimljen u januaru na aerodromu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Rob se ni u javnosti ne može često videti, te su paparaci uspeli da ga snime na aerodromu sa majkom Kris Džener početkom januara ove godine, kao i početkom februara kada se u svom džipu skrivao od paparaca. Ako je suditi po fotografijama, Rob je povratio stare kilograme, a kako je nekada izgleda pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Brat slavnih sestara nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!