Možda se završio "Keeping up with Kardashians" ali šou definitivno nije.

Svakog dana povede se nova priča o nekom članu slavne porodice, ali ovog puta na tapetu je bio Rob, i to zbog najneočekivanijeg razloga.

Naime, Rob je svojevremeno iz turbulentnog odnosa sa Blej Čajnom dobio ćerku Drim kojoj je nedavno bio rođendan, a zabavu joj je organizovala niko drugi do tetka Kloi.

Raskošnom ružičastom dekoracijom u Barbie stilu pohvalila se na Instagramu, ali nešto što je bio lep gest veoma brzo se pretvorilo u pravo "roštiljanje" Roba Kardašijana.

kloi kardasijan
pritnscreen/instagram 

Naime, veliki broj fanova zamerio mu je što je proslava organizovana u Kloinoj kući, a neki su otišli i toliko daleko da su ga optužili da je loš otac koji večito prebacuje obaveze na druge, što nije iznenađujuće s obzirom na ono što su njegove sestre nešto slično izjavljivale tokom emitovanja "Kardašijanovih".

rob kardasijan i blek cajna
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

"Toliko je švorc da sestra mora da organizuje rođendansku zabavu za njegovo dete", "Šta je sa Robom? Nemojte me shvatiti pogrešno, ovo je lep gest, ali zar ne treba da je otac taj koji organizuje zabavu", "Rob i njegovi propali poslovni potezi", "Ovo je lepo, ali Rob bi mogao jednom da bude otac i zapravo se potrudi za svoje dete"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na internetu.

Mnogi su se zapitali i čime se trenutno bavi s obzirom da su svi njegovi poslovni poduhvati osuđeni u startu na propast.

Podsetimo, Rob je svojevremeno želeo da se poput njegovih uspešnih sestara okuša u biznis vodama, međutim odbijao je njihovu pomoć te bi sve veoma brzo padalo u vodu. Sestre su ga često kritikovale i javno, iako su sa komentarima smanjile tek kada su njegovi mentalni problemi uzeli maha.

robert kardasijan sa sestrama
Shutterstock 

Rob je pre toga bio poznat po vezama sa mnogim holivudskim lepoticama, međutim, važi mišljenje da se nikada nije potpuno oporavio od raskida sa Ritom Orom.

rob kardašijan i rita ora
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon javnog prepucavanja i optužbi da ga je varala sa više njih, uplovio je u vezu sa Blek Čajnom koju porodica Kardašijan nije mogla da smisli. U ovom odnosu dobio je ćerku Drim, a novinske stupce punili su skandaloznim ponašanjem koje je neretko rezultiralo i fizičkim okršajima. Sve ove godine čuvena mamadžerka uspevala je da koliko - toliko prikrije sve vezano za svog sina koji se retko pojavljivao u javnosti.

rob kardasijan i kloi kardasijan
printscreen/instagram 

Nedavno je na Kloinom profilu osvanula njihova zajednička fotografija, a mnogi su komentarisali da Rob izgleda daleko bolje nego prethodnih godina. Kloi i jeste ona koja je sa Robom bila najbliža te ne čudi što je upravo ona želela da oragnizuje zabavu za svoju sestričinu za koju je veoma vezana, te se ne može reći da je toliki hejt zbog zaista lepog gesta opravdan, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Zabava za ćerku Roba Kardašijana