Da odela odavno nisu rezervisana samo za muškarce pokazala je i najmlađa bilionerka Kajli Džener.

Naime, poznata sestra iz klana Džener-Kardašijan ponela je odelo naše dizajnerke Isidore Đurović na pres događaju novog rijalitija, "The Kardashians".

Odmah nakon što su fotografije osvanule na Kajlinom profilu, dizajnerka se pohvalila i na svom profilu svojom kreacijom.

Kajli Džener u odelu srpske dizajnerke.
Instagram 

Reč je o setu sakoa i pantalona u boji slonovače. Sako je oversize, udoban i ležeran, a panatalone krasi ekstravagantni vibe s obzirom na to da dolaze sa providnim nogavicama.

Uz torbicu od „stakla“ sa đavoljim rogovima, u koju ie taktički stavila dva sjaja za usne iz sopstvene linije šminke, Kajli je iznela komplet srpske dizajnerke.

Inače, Isidora Đurović je dizajnerka srpskog porekla koja živi i radi u Londonu. 2020. je diplomirala na modnom kursu na Central Saint Martins-u.

Pripremajući se za svoju diplomsku kolekciju, radila je kao 3D dizajner na odeljenju za žensku odeću za Givenchy u Parizu, i kao menadžerka projekta u 1 Granary.

Nakon što je diplomirala, provela je godinu dana radeći kao dizajner za brend Burberry, a trenutno radi kao konsultant za dizajn.