Da kreacije srpskih dizajnera polako, ali sigurno dolaze u ormane svetskih zvezda mogli smo se uveriti još dosta ranije.

Ovoga puta smo na crvenom tepihu Emi nagrada mogli smo videti zaista raznorazne kreacije. Dok su neki odlučili da šokiraju javnost svojom pojavom, drugi su se našli na brojnim listama najbolje obučenih na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada, a među njima je i svakako Olivija Kolman.

Britanska glumica izgledala je elegantno u narandžasto-plavoj blok haljini Roksande Ilinčić, koju je upotpunila cipelama na platformu i sjajnim dijamantskim nakitom De Beers.

olivija kolman u haljini roksande ilincic
Timmie / Goff Photos / Profimedia 

Roksanda je poznata po elegantnim krojevima i svedenim kombinacijama boja, te nimalo ne čudi što Kejt Midlton njene haljinenosi po nekoliko puta.

Roksanda na jedinstven način koristi boje u dizajnu, njene kreacije su ženstvene, ali i ekscentrične, a uvek u slavu žena i pre svega, damskog stila.

olivija kolman u teget narandzastoj haljini
CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U govoru nakon što je primila Emi, Olivija Kolman je kroz suze otkrila da joj je otac umro od posledica aktuelnog virusa.

"Biću veoma brza jer sam plačljiva i volela bih da je moj tata došao ovo da vidi. Izgubila sam oca zbog Kovida, a on bi bio oduševljen ovim", rekla je glumica.