Iza nas je još jedna dodela Emi nagrada, a na crvenom tepihu su se, kao i uvek, mogla videti veoma zanimljiva izdanja slavnih.

I dok su neki pozirali u toaletama za čistu desetku, bilo je i onih koji su svojom pojavom šokirali prisutne.

Jedna od onih koja je odlučila da napravi potpuni haos na crvenom tepihu bila je i pijanistkinja i kantautorka Our Lady J.

Muzičarka je imala dve nominacije za drama seriju "Pose", a na ovom prestižnom događaju pojavila se golih grudi u takozvanoj "goloj" haljini zbog koje su je poredili sa Mortišom Adams.

our lady j pojavila se na dodeli emi nagrada u provudnoj haljini
Profimedia 

Haljina je pri dnu imala bisere i perje, a oko struka nosila je korset od lateksa. sve to upotpunila je asimetričnom frizurom koja je spreda bila kratka a pozadi duga, a zadnji deo kose jedva da je prekrivao njeno bujno poprsje.

Our lady J nije prelepila bradavice kako su to uglavnom radile dame koje bi se odlučile za ovako nešto, već je paradila crvenm tepihom i pozirala sa velikim osmehom na licu sklanjajući kosu kako bi se sve što više videlo.

our lady j na emi nagradama
Jay L Clendenin/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, mnogima je još nešto zapalo za oko.

Naime, muzičarka je nosila dubok veš ispod kog nije uspela dobro da sakrije svoj polni organ. Mnogima ovo nije promaklo, te se započela rasprava na društvenim mrežama.

"Sad kada sam video, ne mogu da ne vidim", "Deluje bolno", "Ja sam u šoku! Šta je sledeće, da dolaze goli?", "Zar ovo nije trebalo da bude kulturna manifestacija?", "Our Lady je uvek bila ekstremna, ali ovo je degutantno".. neki su od komentara.

"Malo je sramno da gledate u nečije međunožje", "Ne znate koliko je bolno da radite ove stvari", "Our lady provocira kao i uvek, i nosi snažnu poruku, a vi gledate u njeno međunožje, sram vas bilo", pisali su i neki koji su branili trans muzičarku.

Bilo kako bilo, ovo je definitivno jedno od najšokantnijih i najskandaloznijih izdanja ikada viđenih na crvenom tepihu, a još njenih slika pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Our Lady J