Neki ljudi su svoju opsesiju odveli na daleko viši nivo.

Za njih to više nije zadovoljstvo, već stil života i potreba koja se pretvorila u čisto preterivanje i opsesiju. Džesika Alves je živi primer toga, i što je najgore, ne planira da se zaustavi ni po cenu života.

Naime, Barbie u pokušaju, prošla je kroz preko 100 operacija kako bi svoje telo modifikovala i bila što približnija slavnoj igrački.

Pre toga pokušala je najpre da postane ljudski Ken. Podvrgla se brojnim operacijama i ugradila implante čiji je pionir bio još jedan "živi Ken" - Džastin Džetlika.

dzesika alves danas
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tada je izjavljivao da kao i njegov prethodnik neće stati dok ne postane 100 posto plastičan. Međutim, u nekom trenutku shvatio je da je transrodan, te se izjašnjava kao žena, a onda je započeo bolan proces tranzicije u suprotni pol.

Postao je Džesika, a zbog hormona i terapija mesecima je kuburila sa kilogramima, stopala i telo bili su joj otečeni. Spas je potražila u Turskoj na rizičnoj operaciji nakon čega je bila na biljnim sokovima i gubila u proseku kilogram dnevno.

dzesika alves pre nekoliko meseci
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nedavno se upustila u još jedan rizičan postupak, a to je presađivanje materice.

"Želim da budem prva trans osoba kojoj će biti presađena materica. Želim da budem majka", rekla je Džesika nedavno. Međutim, doktori su je upozorili da ovaj postupak ne samo što ima ogromnu šansu da bude neuspešan, već može biti i rizičan po život.

Džesika je izjavila da će, u ovom slučaju, slučati doktore i najpre obaviti sve analize. Da bi sve lakše podnela, vratila se u rodni Brazil, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke.

Međutim, poslednji u nizu zabrinuo je njene pratioce. Naime, ona je u videu pokušala zavodljivo da namigne, ali je scena više ličila na neku iz horor filma.

Krupan kadar na njeno lice otkrio je preuzak i prekratak nos kroz koji ne može da diše, kako je i sama priznala, ali i da više ne može da trepće. Džesika je pokušala da zavodljivo namigne, ali je ceo postupak delovao čudno i nespretno, gotovo kao da je u bolovima kada to uradi.

Takođe, snimak je pokazao i njeno bujno poprsje, ali i iskrivljene silikone, a koža deluje kao da će pući svakog trenutka, pogotovo na licu, uprkos što je to pokušala da sakrije šminkom i filterima.

dzesika alves ne moze da dize kroz nos
printscreen/instagram 

Doktori su je više puta upozoravali da prestane sa intervencijama jer postoji ogromna šansa da će se javiti gangrena, kao i komplikacije opasne po život, ali Džesika očigledno nema nameru da stane dok se ne desi nešto strašno. A kako je izgledala kada je još bila Rodrigo pogledajte u galeriji ispod:

Andy Barnes / FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Rodrigo Alves pre i nakon što je postao Džesika.