Već svi jako dobro znaju za ljudskog Kena koji je nedavno postao ljudska barbika. Nekada Rodrigo Alves, sada Džesika Alves svojim plastičnim operacijama ne prestaje da šokira javnost.

Na njih je potrošila hiljade dolara, a za sada ih je napravila više od 100. Prvo je iz običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da ipak želi da bude žena.

Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je da oblači žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Velikom Bratu.

dzesika alves
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako izgleda kao hodajuća plastika, s operacijama ne prestaje. Nedavno je bila na novoj operaciji u Turskoj, a reč je o smanjivanju želuca. Sada joj je ostalo 20 posto zapremine želuca te kaže da više ne oseća glad.

Pre nekoliko dana paparaci su je uslikali u šetnji Londonom, a zaista izgleda sve gore i gore. Trenutno nosi dugačku periku i zmijska sočiva koje lede krv u žilama. Izgleda da je izgubila sve granice kada je plastika u pitanju.

Kako strani mediji prenose operisao svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a već neko vreme njegova velika želja da postane majka. Kazao je da se rodio kao transrodna žena.

"Oduvek sam znao da sam žena, igrao sam se lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskom stranom. Potrebno je voleti sebe. Sada bih voleo da imam dete i budem s nekim ko prihvata ono što jesam", rekao je Alves.

dzesika alves
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dodao je da su mu potrebne još par intervencija kako bi u potpunosti postao žena. "Kasnije kunem se, prestajem sa plastičnim operacijama", kazao je Alves.

Kako bi bio atraktivniji kao žena, ugradio je implante u zadnjicu i grudi, a sve su glasniji mediji da će mu se lice raspasti od silnih intervencija.

Andy Barnes / FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Rodrigo Alves pre i nakon što je postao Džesika.