Događaji u Los Anđelesu ne mogu da prođu bez članica Kardašijan/Džener klana. Ovog puta, na Baby2Baby gala večeri pojavile su se Kim Kardašijan i Kajli Džener, kao i njihova majka Kris, a slobodno se može reći da su slavne sestre te koje su ukrale svu pažnju, doduše, možda ne na način koji su želele. 

Naime, iako su i Kim i Kajli oduzimale dah izvajanim siluetama u glamuroznim kreacijama, mnogi su komentarisali da Kardašijanka, iako je starija od Dženerove 17 godina, zapravo izgleda mnogo mlađe.

kajli džener izgleda starije od kim.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kajline operacije ponovo su došle na naplatu, a čak i uz slojeve i slojeve šminke, 25-godišnja milijarderka izgledala je kao da je u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim. 

Kajli Džener izgledala je daleko starije.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Doduše, na Instagramu je situacija potpuno drugačija, jer Kajli ne kači fotografije bez obrade, te je njen lik uživo bio šok za mnoge. Zapravo,Dženerova je nedavno iznenadila sve zbog istog razloga kada se na događaju pojavila sa majom Kris. I tada su mnogi komentarisali njen "zaleđeni" lik, a krupni kadrovi otkrili su pravo stanje stvari.

Kajli Džener uživo izgleda starije.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

Nije tajna da Kajli od 17. godine povećava usta, a kada uporedite njene stare i novije fotografije, jasno je da je najmlađa članica Kardašijan/Džener porodice i te kako izmenila svoj lik.

kajli džener se mnogo promenila za sve ove godine.
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jagodice, kapci, pa čak i oblik očiju i brade potpuno su drugačiji nego ranije, a dobro je poznato da su sve članice porodice vatreni zaljubljenici u plastičnu hirurgiju, te da bezmalo u tome preteruju.

kajli džener je sve operisala na licu.
Instagram 

Čak i nedavno kada je Kajli predstavila svoju novu kolekciju posvećenu majci Kris Džener, moglo se pročitati da čuvena "mamadžerka" izgleda daleko bolje od ćerke.

Obe su u snimku imale filtere koji su dodatno zamutili pore i bore na koži, ali paparaco fotografije jasno su pokazale da sada, uz sav novac, ipak nema dalje, te da današnja Kajli nije ni nalik onoj staroj.

Nažalost, vrlo je verojatno da ni sama Kajli ne zna šta je sve radila na sebi, a ovo nije prvi put da na paparaco fotografijama izgleda daleko starije. A ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta kako se najmlađa milijarderka menjala kroz godine.

printscreen/youtube/ hayu, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Kajli Džener nekad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!