Nedelja mode u Parizu okupila je veliki broj slavnih dama, ali čini se da je među onima koje su privukle najviše pažnje bila najmlađa milijarderka Kajli Džener. Mreže su danima preplavljene njenim fotografijama, ali ovog puta, ne iz dobrog razloga.

Njena modna izdanja već su neko vreme na udaru svih modnih kritičara, a neretko se uz njeno ime provlači i ono da "novac ne znači stil", međutim, na stranu i odevni komadi koji su više otkrivali nego pokrivali, ono što je posebno iznenadilo sve bilo je njeno lice. Naime, Dženerova iako ima samo 25 godina izgleda daleko mlađe, a pojedinci su je uporedili i sa majkom Kris koja sa 66 deluje mlađe i blistavije od svoje mlade naslednice. 

Kajli Džener na novim fotografijama izgleda starije od majke.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Posebno se komentarisalo njeno izdanje sa Schiaparelli revije, kada je pred okupljenim fotografima i obožavateljima prošetala u izazovnoj plavoj haljini dubokog dekoltea, a iako je bila sređena od glave do pete, teška šminka nije mogla sakriti sve ono što je radila svojoj koži godinama, a što je sada došlo na naplatu.

Nije tajna da Kajli od 17. godine povećava usta, a kada uporedite njene stare i novije fotografije, jasno je da je najmlađa članica Kardašijan/Džener porodice i te kako izmenila svoj lik.

kajli Džener izmenila je operacijama svoj lik.
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

Jagodice, kapci, pa čak i oblik očiju i brade potpuno su drugačiji nego ranije, a dobro je poznato da su sve članice porodice vatreni zaljubljenici u plastičnu hirurgiju, te da bezmalo u tome preteruju.

Kajli Džener potpuno drugačije izgleda nego u prošlosti.
ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia 

Čak i nedavno kada je Kajli predstavila svoju novu kolekciju posvećenu majci Kris Džener, moglo se pročitati da čuvena "mamadžerka" izgleda daleko bolje od ćerke.

Obe su u snimku imale filtere koji su dodatno zamutili pore i bore na koži, ali paparaco fotografije jasno su pokazale da sada, uz sav novac, ipak nema dalje, te da današnja Kajli nije ni nalik onoj staroj.

Nažalost, vrlo je verojatno da ni sama Kajli ne zna šta je sve radila na sebi, a ovo nije prvi put da na paparaco fotografijama izgleda daleko starije. A ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta kako se najmlađa milijarderka menjala kroz godine.

printscreen/youtube/ hayu, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Kajli Džener nekad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!