Kada spomenemo sestre Kardašijan, jasno je da su im Fotošop i filteri (ali i fileri) drugo ime. Svaka njihova objava prošla je kroz "debelu" obradu, a da ne govorimo o svemu onome što rade da bi izgledale kao žive Bratz lutke. 

Da se razumemo - svaka od njih je lepa, pa lepa, ali nema sumnje da su određene "nedostatke" rešavale hirurškim putem, ma koliko da su to demantovale. Tako je, primera radi, najmlađa, Kajli, od samog starta govorila da su joj grudi prirodne, i da same tako "stoje" i nakon dve trudnoće, da bi se ispostavilo, tek sada, da ih je povećala, kao i da se zbog toga kaje. 

Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Pogledajte kako je Kajli izgledala nekad, a kako danas.

Kloi je isto govorila da nije radila ništa na svom licu, da bi se ispostavilo da je operisala nos. Međutim, niko nije tako sočno lagao kao što je to činila Kim koja godinama tvrdi da je "dar majke prirode", te da u njoj ništa "plastično" nema. 

Kim Kardašijan tvrdi da je prirodna.
Premiere/AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia 

A onda se setimo njenih kritika od pre par godina kada je posmatrala fotografije svoje sestre Kloi i na konto njene zadnjice prokomentarisala da je to trebalo da "sredi", kao i da su tolike obline passe. Pametnom dosta! 

Kloi Kardašijan tvrdi da nije operisala zadnjicu.
Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia 

Na sve to je tvrdila da je samo jednom radila botoks, kao i da joj isti nije odgovarao, da bi sad priznala, u jednoj od poslednjih epizoda nove sezone rijalitija "Kardashians", da joj je pola vrata "izbotoksirano". 

Dakle, nema sumnje da je dobra nega zaslužna za njihovu lepotu i izgled, ali daleko da je samo u tome "caka". 

Sad je Kim uslikana ispred klinike za plastičnu hirurgiju Diamond Face Institute na Beverli Hilsu, i jasno je da je ponovo krenula sa "popravkama". 

Kim Kardašijan ispred klinike.
Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kim se krila od paparaca ispod oversized dukserice, a mnogima nije promaklo, u trenutku kada su se slike našle na mrežama da deluje sve umornije, kao i da ima duboke podočnjake, ali i da joj koža izgleda neprirodno žuto. 

Slični komentari našli su se i ispod jedne od njenih poslednjih objava na kojoj pozira sa Kloinim sinom Tejtumom. 

Njene usne bile su vidno osvežene, dok je lice "pucalo" od filera gotovo kao da se muči da se nasmeje. I na donjoj fotografiji je bez šminke, ali je razlika između slika koje ona sređuje i onih koje paparaci objavljuju enormna.

Kim ni izbliza ne izgleda kao na mrežama, te se čini da ovog puta paparaci nisu želeli da obrađuju njene fotografije kao što je to bio slučaj u prošlosti.

Kim Kardašijan paparaci više ne žele da sređuju fotke.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, na internetu se sve više mogu naći neobrađene fotografije koje pokazuju sve ono što bi Kardašijanka opsednuta mladošću želela da se sakrije.

Setimo se samo njenih fotografija od pre nekoliko meseci dok je još uvek imala plavu kosu, kada su je fotografi uslikali sa podočnjacima, buduljicama, borama... što nije ništa loše, naprotiv. Ono što je loše što Kim uporno sve to prikazuje kao nešto čega treba da se stidimo.

Nakon toga, uslikana je i na treningu sinova, a priča se ponovila.

Kim Kardašijan izgleda drugačije van mreža.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se krila iza naočara, i na mrežama objavljivala "uglađene" selfije, realna situacija bila je potpuno drugačija.

Međutim, poslednjih dana u fokusu je i njen snimak sa šminkerom Mariom Dedivanovićem i frizerom Krisom Epltonom i to samo zato što su na momente bukvalno zaboravili da uključe filter. U jednom trenutku jasno je da je filter "on", ali pomeranjem telefona kao da je "gličovao", odnosno, da se pomerio i lice Kim otkrilo je sve ono što je na njemu rađeno.

Kim Kardašijan je nedavno objavila snimak sa Dedivanovićem.
tiktok/makeupbymario 

Osim crvenila preko većeg dela kože, njene usne su takođe mnogima bile sumnjive, te su komentarisali da tako izgledaju nakon ubrizgavanja filera.

Kim Kardašijan izgleda drugačije bez šminke.
tiktok/makeupbymario 

Takođe, određene "tačkice" izgledale su kao da je radila botoks, a sve se češće može pročitati i da su joj fileri u nosu migrirali, te da zbog toga njeno lice ima čudan izgled.

Ipak, zbog filera i sličnog, njene nazobijalne bore izraženije su nego ikad, zbog čega, prema mišljenju većine, Kim izgleda starije, a ne mlađe.

Kim Kardašijan izgleda sve starije.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Čini se da je ljudima dozlogrdila lažna stvarnost koju Kardašijanke prodaju na mrežama, jer savršena koža bez bora nije moguća, a Kim zaista nisu potrebni ni fileri ni šminka, no ona se ipak ne miri sa starenjem, i kako je i sama rekla jednom prilikom, "pojela bi i izmet ako bi to značilo da će zauvek biti mlada", a to je, morate priznati, više nego tužno.

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!