Kanje Vest i Kim Kardašijan možda su nekad bili "it" par u svetu šoubiznisa, ali ta vremena daleko su iza njih.

Zapravo, istina je da se stvari između nekadašnjih supružnika sve više zahuhtavaju, a poslednje otpužbe ne govore da će cela priča imati normalan epilog.

Iako je do pre samo mesec dana Kanje javno preklinjao Kim da mu se vrati, i činilo se da nekadašnji par ima više nego korektan i prijateljski odnos, pogotovo što ga je Kardašijanka podržala na Donda turneji, priča se iskomplikovala kada je u njen život ušao Pit Dejvidson.

Kim Kardašijan već neko vreme uživa u vezi sa Pitom Dejvidsonom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako i Kanje nije sam, te je već neko vreme u vezi sa kontroverznom glumicom Džulijom Foks, čini se da reper i te kako ima nešto protiv novog dečka svoje još uvek zakonite žene.

Kanje Vest u vezi je sa Džulijom Foks.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Prvi problem nastao je nedavno, kada je Kim organizovala rođendansku zabavu za ćerkicu Čikago. Kanje navodno nije bio pozvan, i kako je kasnije javno tvrdio, do samog kraja nije znao za lokaciju gde se zabava održava. Nakon toga ušao je u sukob za obezbeđenjem Kardašijanke jer je želeo da vidi Nort. Reperu je zasmetalo to što, kako kaže, nije mogao da vidi ćerku jer je tu bio Pit Dejvidson, a celokupnu situaciju sa obezbeđenjem navodno su videla deca.

Nakon toga, oglasio se na Intsatgramu i ponovo javno zamerio bivšoj supruzi što dozvoljava ćerki da bude na mrežama, kao i jer se šminka, a Kim je, pogotovo nakon pritiska medija i ljudi na mrežama objavila poduži stori.

"Kanjeova stalna potreba da me napada u intervjuima i na društvenim medijima zapravo je štetnija nego što bi bilo koji TikTok Nort mogao da bude", napisala je Kardašijanka u oštroj izjavi.

Kim Kardašijan je u podužem postu optužila Kanjea da pokuša
printscreen/instagram 

"Kao roditelj koji je glavni hranitelj i staratelj naše dece, dajem sve od sebe da zaštitim našu ćerku, a istovremeno joj omogućavam da izrazi svoju kreativnost u mediju koji želi, uz nadzor odraslih — jer joj to donosi sreću".

Kim Kardašijan tvrdi da daje sve od sebe da zaštiti njenu i Kanjeovu ćerku Nort.
pritnscreen/instagram 

Kim je istakla da je sam proces razvoda dovoljno težak za četvoro dece koje dele.

"Kanjeova opsesija da pokušava da kontroliše i manipuliše našom situacijom tako negativno i javno samo nanosi dodatni bol svima", tvrdi ona. Nakon toga, oglasio se i izvor blizak porodici koji je za "Page six" rekao da Vest nije tip roditelja za kakvog se predstavlja.

Kanje Vest tvrdi da mu nije bilo dozvoljeno da prisustvuje rođendanu ćerke.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

"Kanje mora da prestane da "pita" internet kako da bude roditelj i da zapravo postane roditelj", rekao je insajder. "Jedva da viđa svoju decu i neverovatno je nedosledan".

Nakon ovih reči, Kanje je ponovo poludeo i izašao u javnost sa novim tvrdnjama.

"Juče me je Kim optužila da sam je udario", započeo je reper, pa nastavio:

"Pa da isteramo stvari na čistac: Preklinjao sam da dodđem da rođendan svoje ćerke, da bi bio optužen da koristim narkotike. Potom sam otišao da se igram sa svojim sinom i uzeo sam moje Akira ilustrovane priče, da bi bio otpužen za krađu".

Kanjea Vesta navodno je Kim optužila da ju je udario.
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Reper je nastavio dalje tvdeći da "takve priče mogu nekoga da smeste u ustanovu ili u zatvor".

"Igraju se sa životima crnih muškaraca u vreme #blacklivesmatter. Više se ne igram sa svojom crnom decom", napisao je Kanje u podužem postu koji je u međuvremenu obrisan.

Reper je ubeđen da mu Kim "pakuje" optužbe za nasilje, a u međuvremenu je podelio i neke storije na kojima su prepiske sa nekim članovima porodice Kardašijan koji se slažu sa njim oko korišćenja društvenih mreža kada su deca u pitanju.

Takođe, Kanje je optužio Kim i da je kidnapovala njihovu ćerku.

Kanje Vest tvrdi da Kim nije tako dobra majka kao što se predstavlja već da sve vreme decu gleda samo preko kamera.
pritnscreen/instagram 

"Kako to misliš glavni si hranitelj? Amerika je videla da si kidnapovala našu ćerku tako što si pokušala da sakriješ od mene adresu gde je", napisao je reper i dodao da je Kim nikakva majka, kao i da decu gleda samo preko kamera, i da konstantno angažuje dadilje.

"Bože blagoslovi dadilje, ali prava porodica je bolja", napisao je reper.

Kako se stvari čine za sad, ovoj svađi ne nazire se kraj, a prljav veš tek je počeo da se iznosi. Kakav će epilog biti ostaje da vidimo, ali nema sumnje da od Kanjea i u narednom periodu možemo da očekujemo javna istupanja sa udarima na bivšu suprugu, a iako je reper poslednjih godina poznat kao neko ko je "skrenuo", sa druge strane, ni fanovi nisu ubeđeni da je i sama Kim baš toliko nevinašce.

Kim Kardašijan našla se na udaru fanova jer smatraju da Kanje ne izmišlja baš sve vezano za njihovu ćerku Nort.
Instagram 

"Kanje je lud, ali ni Kim nije tako bezgrešna kako se predstavlja", "Možda Kanje priča gluposti, ali u pravu je za ovo za Nort. Ona je premala da bude na mrežama. Plus je i razmažena i nema kontrolu", "Jedina koja je stvarno vaspitala decu je Kajli, i to se zna. Kanje je u pravu za ovo", "Kim je godinama živela na račun Kanjea, teško da je ona "jadna mala samohrana majka"", deo je komentara koji se mogao pročitati na račun cele situacije, a takođe, mnogo je i onih koji su se zapitali da li se u međuvremenu još nešto dogodilo.

Kanje Vest ima veliki problem sa Kim jer mu ne dozvoljava da viđa decu.
Profimedia 

"Da li se to Kim sprema da izađe sa pričom da ju je Kanje zlostavljao?", "Sve, sve, ali Kanje ne deluje kao neko ko bi udario Kim", "Da li je moguće da je Kanje udario Kim?", "Nema mi logike cela ova priča sa "crnom" decom i pokretom. Kanje je izgubio konce", "Ako je istina da Kim nije udario Kanje, a planira da ide sa tom pričom u javnost, onda je ona monstrum"... pisali su fanovi nekada omiljenog para.

Kanje Vest tvrdi da mu bivša supruga Kim Kardašijan smešta zbog čega može da završi u zatvoru.
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se stvari čine za sad, ovoj svađi ne nazire se kraj, a prljav veš tek je počeo da se iznosi, te ostaje da vidimo da li će ipak uspeti da nađu zajednički jezik i barem malo "smire strasti".