Već duže vreme ponašanje Kanje Vesta pod velikim je znakom pitanja.

Stiče se utisak da je odavno izgubio kompas šta je realno, a šta ne, a zbog diskutabilnih postupaka i izjava često ga smatraju ludim, i to bez preterivanja.

Iako je bio na nekoliko rehabilitacija, nakon čega je i Kim digla ruke i zatražila razvod, čini se da je njegovo stanje gore nego ikad. Bizarni koncerti i službe na kojima je ugostio čak i zlostavljača i silovatelja Merilina Mensona samo su išle na štetu njegovom već poljuljanom imidžu, a potom je počeo javno da preklinje bivšu ženu da mu se vrati.

Za sve to vreme ona se nije oglašavala, već je uživala u novoj romansi sa komičarem Pitom Dejvidsonom, a u nekom trenutku pojavio se tračak nade da je i Kanje našao svoju sreću i to uz glumicu Džuliju Foks.

Kanje Vest nedavno je ušao u vezu sa Džulijom Foks.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Doduše, po mrežama se već priča da pokušava je "kimificuje" jer je oblači identično kao što je to radio sa Kim Kardašijan, ali se na momente činilo da njhihova romansa ide u dobrom smeru. Međutim, sada je reper otišao korak dalje.

Mnogi tvrde da Kanje Vest pokušava da pretvori Džuliju Foksu u novu Kim Kardašijan.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime,u medijima se pojavila informacija da je nasrnuo na fana, a potom poobegao sa lica mesta pre nego što je došla policija. To pak nije bilo sve, jer je iste večeri pokušao da provali u nekadašnji dom koji je delio sa Kim, ali ga je njeno obezbeđenje izbacilo napolje.

Ispostavilo se da je reper tražio da vidi Nort Vest, pa onda i drugu decu, a s obzirom da mu to nije bilo dopušteno, besno se oglasio i potvrdio da je ne samo udario obožavatelja, već i da je za to, kako kaže, kriva Kim.

Kanje Vest krivi Kim Kardašijan za to što je nasrnuo na fana.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

Kako izvori tvrde Kanje je u novoj pesmi isprozivao Kiminog sadašnjeg dečka što joj je zasmetalo, a kada se pojavio u sitne sate da bi video Nort, Kim nije želela da ga pusti.

"Deca su spavala, a on je bio unezveren", rekao je izvor blizak Kardašijanki i dodao da joj nije bilo jasno zašto insistira da viđa redovno samo Nort.

Kanje Vest u novoj pesmi proziva novog dečka Kim Kardašijan.
Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia 

"Kanje je vikao sve vreme da zna da je unutra Pit Dejvidson, a potom ga psovao da "je***e jeb**e ne dovodi u kuću u kojoj su gajili porodicu". Dozivao je Nort, a kada ga izbacilo obezbeđenje, nasrnuo je na fana koji nije bio ni kriv ni dužan", rekao je izvor.

Kanje je u međuvremenu dao izjave za novine "da ga niko neće sprečiti da viđa svoju decu, kao i da neće dozvoliti da deca budu na društvenim mrežama bez nadzora ili dozvole". Optužio je Kim da trenutno nije dobra majka i još jednom joj zapretio da ne može da ga spreči da viđa Nort.

Kanje tvrdi da mu Kim ne dozvoljava da viđa decu.
pritnscreen/instagram 

"Ne igrajte se sa mnom. Ne igrajte se sa mojom decom. Ne postoji obezbeđenje koje će me zadržati da iih viđam", poručio je bivšoj supruzi.

Čak je i advokatica Kardašijanke Laura Vaser bila iznenađena informacijom da Kim ne dozvoljava nekadašnjem suprugu da viđa decu, a potom dodala da nikad nije bio problem da Kanje dođe, ali da mora da pozove najpre i da se ne pojavljuje nenajavljen.

Kanje Vest sukobio se sa obezbeđenjem Kim Kardašijan.
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Kim se za sada nije oglašavala po pitanju incidenta, iako je jednom prilikom i sama potvrdila da je Kanje bio i ostao otac njene dece, te da će se zbog njih truditi da sve rešava van očiju javnosti.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!