Izgleda da definitivno nema ništa od pomirenja Kanje Vesta i Kim Kardašijan, jer reper je  uhvaćen kako uživa na romantičnoj večeri s glumicom Džulijom Foks, piše Page Six.

Vest (44) i Foks (31) dobro zabavljali dok su večerali u restoranu, u Majamiju, a paparaci su uspeli da ih uhvate na delu.

Reper je nosio crni kaput, dok se glumica odlučila za provokativan plavi korset i farmerke.

Međutim, izvori tvrde da ovaj sastanak navodno nije bio "ništa ozbiljno" i da Kanje jednostavno pokušava da se zabavi usred njegovog razvoda od Kim Kardašijan (41).

Kanje Vest snimljen je na terasi hotelske sobe gde mu e društvo pravila slavna glumica.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, Džulija je viđena na terase hotelske sobe u kojoj je odseo Kanje Vest, a nešto kasnije, lepa glumica snimljena je i kako napušta isti hotel.

Vest poslednjih mesec dana provodi u Majamiju nakon što je Kim jasno dala do znanja da je ozbiljna u vezi sa zahtevom za razvod braka. Nedugo nakon što je podnela zahtev, započela je u vezu s komičarom Pitom Dejvidsonom (28), koji je pre nje ljubio slavne lepotice poput Arijane Grande i Kaje Gerber.

Džulija Foks uslikana je dok je napuštala hotel u kom je odseo Kaje Vest.
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Kanje je nedavno kupio vilu koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj živi njegova bivša supruga sa njihovo četvoro dece. Za kuću iskeširao 4,5 miliona dolara.

Kako je tada naveo izvor blizak reperu, ovo je još jedan u nizu od njegovih pokušaja da opet osvoji Kim, iako je to do sada pokušavao više puta, ali bilo je bezuspešno.

Da li će Džulija Roberts uspeti da ga "smiri", ostaje da vidimo, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda njegova nova izabranica:

Instagram Poznata glumica osvojila je srce Kanje Vesta