Veza Kim Kardašijan i komičara Pita Dejvidsona odjeknula je brzinom svetlosti.

Iako su oboje u početku negirali da njihov odnos nije samo prijateljski, nekoliko detalja ih je razotkrilo. Potom su uslikani zajedno nekoliko puta, a zajednička fotografija bila je potvrda njihove ljubavi.

Dok je Pit Dejvidson uhvaćen kako kupuje verenički prsten za Kim, Kardašijanka pokušava da bude u prijateljskim odnosima sa bivšim suprugom, reperom Kanjeom Vestom. Naime, božićna proslava koju organizuje Kris Džener, održava se tradicionalno svake godine u domu Kardašijanovih, a ova godina je ipak drugačija u odnosu na prethodne.

Kim Kardašijan ističe da ne želi da se njen novi dečko svađa sa njenim bivšim mužem Kanjeom Vestom.
Gregory Allen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kim je na porodičnu proslavu pozvala svog novog dečka, ali i bivšeg muža, sa kojim trenutno nije u najboljim odnosima, navode svetski mediji.

Naime, Kardašijanki održavanje dobrih odnosa sa bivšim mužem dodatno otežava njena veza sa glumcem i komičarom Pitom Dejvidsonom.

- Ne želim nikakvu dramu na okupljanju - izjavila je Kim, koja je nedavno krenula dalje, nakon što ju je Kanje više puta molio da mu se vrati, pa čak i javno.

- Kanje je dobrodošao na zabavu, ipak je deo porodice. Trenutno se ne slažu i jedva da zajedno mogu da budu u istoj prostoriji - izjavili su njeni prijatelji i dodali da je Kim usresređena na zajedništvo isključivo zbog dece, ali ipak malo teže funkcioniraju.

Kanje Vest nije u dobrim odnosima sa Kim zbog njene veze sa komičarom.
Profimedia 

Kim je kao moralnu podršku na božićnoj proslavi pozvala upravo Dejvidsona, ali je prijateljima naglasila da ne želi dramu između bivšeg i sadašnjeg partnera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!