Redžija Buša (36) bivšeg igrača američkog fudbala šira javnosti je upoznala kao dečka Kim Kardašijan.

Za njega kažu da je bio živa legenda koledž sporta i igrač koji je od 2003. do 2005. pod vođstvom trenera Pita Kerola obarao rekorde u dresu Univerziteta Južna Karolina. Bio je toliko dobar da je osvojio i prestižnu nagradu "Hejsman trofej", namenjenu najboljem koledž igraču američkog fudbala.

Kim i Redži počeli su da se zabavlja 2007. godine, a dve godine kasnije su raskinuli. Ipak, Kim i Redži nisu dugo izdržali jedno bez drugog te je u junu 2009. godine usledilo pomirenje. Međutim, veza je potrjala do marta 2010. godine, a velik deo Kiminih fanova i dan danas žali za njima.

Kim Kardašijan tada je već imala jedan brak iza sebe, a u vreme dok je bila s atraktivnim sportistom, još uvek nije bila toliko operisana kao danas, što se lako može videti po fotografijama iz prošlosti.

Kim I Redži bili su zajedno 2007. godine.
Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Redži je jednom prilikom otkrio da sa Kim nije ostao u kontaktu nakon raskida, a više puta je putem medija poručio kako svojoj bivšoj želi svu sreću.

Kim i Redži su raskidali i mirili se, ali njihova veza nije potrjala.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

"Ona je jako pametna i radi odličan posao što od sebe i porodice pravi takav brend. Srećan sam zbog nje", izjavio je jednom prilikom sportista koji je 2014. godine oženio kopiju rijaliti zvezde, Lilit Avagian.

Par se upoznao 2011. godine, a zajedno imaju troje dece, dva sina i ćerku.

Nakon Kim, Redži je upoznao Lilit s kojom je počeo da se zabavlja 2011. godine.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Mnogi su tvrdili kako ni Kim ni Redži nisu preboleli jedno drugo i da je između njih zaista bila velika ljubav. Takođe, mnogi su bili šokirani sličnošću između Kim i njegove sadašnje žene, mada ponekad deluje kao da ona i želi da izgleda kao čuvena starleta.

Svi komentarišu da je Lilit kopija Kim Kardašijan.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Paparaci ih često snime na plaži, gde je sva pažnja usmerena na gospođu Buš koja ima identičnu zadnjicu kao nesuđena gospođa Buš - Kim Kardašijan.

Tako se čini kako Redži ima svoj tip žene, a šuška se i kako je Kim ostavio jer nije bio spreman za brak, dok je ona vršila poprilični pritisak.

Instagram Bivši dečko Kim Kardašijan oženio je ženu koja liči na rijaliti zvezdu

Primao mito?

2006. godine protiv Redžija Buša pokrenuta je istraga zbog sumnje da je njegova porodica primala poklone i novac, što je zabranjeno za koledž sportiste. Utvrđeno je da je primio 291.600 u poklonima, a 2010. izrečena mu je drakonska kazna.

Bušu, koji je u tom periodu bio u vezi sa Kim Kardašijan, oduzeta su sva priznanja, skinuti su svi njegovi dresovi i obeležja iz prostorija i sa stadiona njegovog koledža "USC". Ostao je i bez Hejsmanovog trofeja.

S obzirom na to da je "USC" počeo da briše sećanje na njega 2010, od kada mu je bio i zabranjen pristup toj školi, ove godine ističe period te sankcije, nakon kojeg nadležni komitet više neće pratiti da li se sprovodi ta kazna.

Redži je 2006. bio pod istragom zbog sumnje da je prmao poklone i novac kao sportista.
Shutterstock 

S obzirom na to, koledž sada ima pravo da vrati uspomene na Buša, koji je u NFL-u igrao za Nju Orleans, Majami, Detroit, San Francisko i Bafalo. Penzionisao se 2016, sa šampionskim prstenom iz 2010.

"Bio je to grozan osećaj, jedan od najgorih osećaja na svetu. Osetio sam se kao da sam umro kada sam čuo da neće biti ni školarina za klince zbog mene ili zbog nečega što ima veze sa mnom. Još to nisam preboleo. To je nešto sa čim učite da živite".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!