Možda su se nekad Larsa Pipen i Kim Kardašijan klele u svoje prijateljstvo, ali ova priča odavno ne važi.

Navodno se njihovo druženje završilo kada ju je Kim uhvatila da flertuje sa Kanjeom, iako je Larsa kasnije demantovala priču sa rečima da je zapravo Kanje bio taj koji je ljubomoran na njihovo druženje, ali u isto vreme pojavile su se glasine da se muvala i sa Kloinim bivšim, Tristanom Tomsonom.

Nakon toga usledilo je zatišje, a više se nikad nisu javno peckale, sve do sad.

Doduše, Larsu su prozivali da zbog mnogobrojnih operacija liči na nekadašnju BFF, iako se ona na to nije obazirala, iako sumnjamo da će na trenutnu situaciju ostati nema.

Larsa Pipen nekada je bila bliska prijateljica Kardašijanki.
printscreen/instagram 

Naime, kada se pojavio trejler novog izdanja "The Real Housewives of Miami", u kom se navodno pojavljuje i Pipenova, Kim je na Instagramu ostavila stori sa rečima:

"Mogu da vam ukradu recept, ali sos neće imati isti ukus".

Larsu Pipen u "Real housewives of Miami" Adrijana de Mura uporedila je sa Kardašijankom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mnogi su pretpostavili da se ova opaska odnosi na Larsu nakon što je u delu trejlera gotovo identičnu rečenicu iskoristila jedna od akterki, Adrijana de Mura upravo kada je opisivala nekadašnju najbolju prijateljicu Kardašijanke.

"Napustila si ovu grupu žena, vratila se sa zadnjicom velikom kao kod Kim Kardašijan, pokušavajući da postane nova Kim Kardašijan, što nikada nećete biti!", rekla je Adrijana Larsi.

Larsa Pipen i Kim Kardašijan nekada su bile najbolje prijateljice.
printscreen/instagram 

Međutim, nakon što se digla bura na mrežama, Kim se brže-bolje ogradila od toga da je ikoga želela da uvredi.

"Ne ponižavam i ne radim potkopavanja. Želim da svi pobede", napisala je ona u petak na Tviteru kao odgovor obožavaocu koji je postavio skrinšot iz trejlera i napisao da su "ovde zbog sitničarenja".

Kim Kardašijan je tvrdila da nije imala nameru da uvredi Larsu Pipen.
Instagram 

Uprkos njenom demantiju, fanovi su još uvek ubeđeni da pokušava da se "opere", te da nije baš istina da nekadašnjoj prijateljici želi sve najbolje, iako o razlozima raskida prijateljstva nikad nije pričala.

Larsa Pipen nije se još oglašavala povodom sporne izjave Kim Kardašijan.
Instagram 

Larsa se za sada povodom svega nije oglašavala, ali čini se i da nema nameru. Uživa u životu i planira nove intervencije, a kako trenutno izgleda pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Larsa Pipen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!