Ovih dana mnogi govore - da je Kim biti lako, Kim bi bio svako, a uostalom da u toj tvrdnji i te kako ima istine, svedoče i brojni pokušaji nepoznatih devojaka da iskopiraju slavnu Kardašijanku.

Ruku na srce - do sada, uglavnom bezuspešno, jer jedina koja je uspela da izgradi karijeru od "kačenja" na Kardašijanke/Dženerke je Džordin Vuds.

To kako stvari stoje, nije pokolebalo novu Kanjeovu devojku da učini sve što je u njenoj moći ne bi li ličila više na njegovu bivšu.

Kako su preneli strani mediji, reper ju je pre njihov prvi sastanak doveo u sobu koja je bila ispunjena garderobom, a s obzirom da na ono za šta se odlučila, više je nego jasno da je ogroman fan Kardašijanki.

Džuliju Foks ismevaju zbog tanga pantalona koje je za nju izabrao Kanje Vest.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Džulija Foks i Kanje koji se sad odaziva na ime "Je" podelili su u četvrtak fotografije koje su objavljene u "Interview-u", a na kojima se ljube i grle na podu svlačionice, a glumica je otkrila i neke sočne detalje njihove veze.

Džuliju Foks Kanje Vest je iznenadio sa sobom punom garderobe.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Upoznala sam Jea u Majamiju na proslavi Nove godine i bila je to ljubav na prvi pogled. Njegova energija je tako zabavna. On je mene i moje prijatelje zasmejavao i zabavljao celu noć. Odlučili smo da zadržimo tu energiju i odletimo nazad u Njujork kako bismo videli 'Slave Play'- napisala je Foks pre nego što je ispričala sve o njihovom raskošnom drugom sastanku.

Izvor je ranije rekao za "People" da je Foksova "bila jako srećna što je bila tamo". Nakon što su odgledali predstavu, par je otišao na večeru u "Carbone", rekla je Foks, dodajući "koji je jedan od mojih omiljenih restorana. Očigledno." Reper je bio toliko zadovoljan mirnim obrokom nakon Brodveja u restoranu da je angažovao "fotografisanje" sa Džulijom.

- Ceo restoran nas je bodrio dok se to događalo - rekla je glumica u intervjuu.

Za improvizovano snimanje, glumica je obukla tanga-pantalone s uskom Balensijaginom rolkom i oversized kaputom, a upravo je tada usledilo Kanjeovo "iznenađenje".

- Još sam u šoku. Imala sam ceo hotelski apartman pun odeće. Bilo je to ostvarenje sna svake devojke. Osjećala sam se kao prava Pepeljuga. Ne znam kako je to uspeo, niti kako je doneo sve to na vreme. Ali bila sam tako iznenađena - dodala je.

- Ko radi ovakve stvari na drugom sastanku? Ili bilo kojem sastanku - rekla je Foks, i dodala da je hemija među njima jaka.

Ipak, ovo njeno izdanje nije baš svima bilo po volji. Zapravo, mnogi su mišljenja da ne može svako da iznese ono po čemu je danas Kim poznata i zbog čega je, izmeđuostalog i dobila nagradu za najstilizovaniju osobu na javnoj sceni.

"Kao Kim sa Aliekspresa", "Jeftino i jadno", "Tek sad vidim koliko ovakav autfit na svim drugim osobama osim Kim deluje jeftino", "Ova umislila da će da zameni Kim", "Nije Kim za džabe pobegla od Kanjea", "Džulija se ne može nazvati ni kopijom, toliko je jeftina", "Ove pantalone - zašto???", "Sestro, treba ti da ne budeš jeftina da na tebi ove pantalone ne bi delovale jeftino"... samo je delić onoga što su ljudi pisali na mrežama.

Izvori bliski glumici u međuvremenu su potvrdili da je Džulija ogroman fan rijaliti sestara, te da je sve što se događa na neki način ispunjenje njenog sna. S obzirom da je inače poznata po tome da voli da se slika naga, a krase je i obline poput Kardašijankinih, nije ni čudo što mnogi smatraju da ju je "Kanje već kimificirao".

Džulija Foks zakleti je fan Kardašijanki.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim što ih krase obline, Kim i Džulija su snimljene u istim haljinama, obožavaju provokativne fotke, ali ni to nije sve. Naime, glumica je imala priliku da sarađuje i s novim dečkom Kim Kardašijan, a sada je osvojila i njenog bivšeg muža.

Nema sumnje da ove dve dame imaju dosta toga zajedničkog, a više fotografija atraktivne Džulije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Poznata glumica osvojila je srce Kanje Vesta

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!