I dok Kim Kardašijan ljubi poznatog komičara Pita Dejvidsona, koji je neslano imitirao čak i Đokovića, Kanje se u poslednje vreme ne odvaja od zgodne Džulije s kojom je sve češće viđen u bizarnim modnim kombinacijama.

Bivši muž Kim Kardašijan, dizajner i reper Kanje Vest se u društvu nove devojke glumice Džulije Foks pojavio na žurci poznatog američkog dizajnera Rika Ovensa u sklopu pariške Nedelje mode.

Kanje, koji se sada odaziva na ime Je, bio je odeven u kožu od glave do pete: kožnu jaknu ukrašenu cibzarima spojio je s kožnim pantalonama, a ovaj Matrix stajling upotpunio je glomaznim čizmama i maramom koja mu je otkrivala sam oči.

Kanje Vest i Džulija Foks u koži od glave do pete.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Kao da to nije bilo dovoljno, ekscentrični Kanje je ovoga puta nosio i kontaktna sočiva u nebo plavoj boji, kakva mnogi nose za Noć veštica, koje su mu dale zastrašujući izgled.

Pored ovog morbidnog stajlinga, već par nedelja ne prestaje da se priča o njegovoj novoj devojci koja je takođe odgovorila modnom zadatku - što bizarnije, to bolje.

U Parizu se Džulija potpuno modno uklopila sa Kanjeom birajući kožu, tačnije haljinu u crvenoj boji sa dubokim šlicem koju je uparila sa statement srebrnim visokim čizmama, po kakvim je Kim veoma prepoznatljiva.

Kanje Vest novu devojku oblači kao nekada Kim Kardašijan.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Džulija Foks je već pri njihovom sastanku na kom su uhvaćeni zajedno oštro osuđena od strane Kardašijan fanova obzirom na činjenicu da je modnim stilom mnoge podsetila na Kanjeovu bivšu ženu Kim.

Ipak, to nije nimalo začuđujuće obzirom da su se pojavile informacije da je upravo Kanje oblači, a mnogi to vide kao razlog da želi sebi da napravi klona od Kim jer je još uvek nije preboleo.

Modni stil nove devojke Kanje Vesta neopisivo podseća na Kim Kardašijan.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njihova intenzivna romansa koja se odvija pod budnim okom javnosti započela je na Novu godinu i razvija se užurbanim ritmom, u kojem se ipak mogu prepoznati i neki lajtmotivi koje smo već čuli:

"Nekoliko dana nakon što smo se upoznali, sve moje stvari su bile u kutijama. Prava katarza. Nisam imala osećaj da samo pakujem svoju staru odeću, nego stari život. Svesno sam donela odluku da sve spremim u kutiju i ostavim prošlost iza sebe", rekla je Džulija Foks za Interview, opisujući lični makeover u Jeovoj režiji, koji neopisivo podseća na veliko čišćenje ormara Kim Kardašijan na početku njihove veze koje smo imali prilike da vidimo pred kamerama.

Džulija Foks mnoge neodoljivo podseća na Kim Kardašijan.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Već na drugom dejtu video se Kanjeov trud da njen orman ispuni kožnim pantalonama (u kojima se pojavila čak i na plaži), bajkerskim jaknama, crop topovima i pantalonama niskog struka koje otkrivaju njene tetovaže na leđima... Da donosi dobro poznate trendove 90-ih jasno se moglo videti i u Parizu kada je novopečeni par pokušao da oživi all denim look u stilu Britni i Džastina pre dvadesetak godina.

Kanje Vet i Džulija Foks u teksasu poput Britni i Džastina pre 20 godina.
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Njegov trud da od Džulije napravi Kim opravdavaju do nedavnu patnju za bivšom ženom kada je, kako se pisalo, gajio nade za pomirenjem i mogući novi početak s Kim, pa je čak kupio kuću preko puta njene i molio je da se pomire.

Naravno, mnogi se pitaju je li ova brzinska romansa samo marketinški trik, pa su iz arhive izvukli i nekadašnji editorijal iz Paper magazina u kom poput lutki Barbie i Kena poziraju ni manje ni više nego Džulija Foks i Pit Dejvidson, sadašnji navodni dečko Kim Kardašijan.

U galeriji pogledajte kombinacije Kim Kardašijan koja služe kao inspiracija za kopiranje Džuliji Foks.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, pritnscreen/instagram Kanje Vest svoju novu devojku oblači kao što je nekada Kim Kardašijan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!