Ćerka Kortni Kardašijan i Skota Disika, Penelopi, proslavila je svoj 10. rođendan, a kako to uglavnom ide kod Kardašijanki, upriličena joj je gala proslava.
Njihova mezimica dobila je sve što poželi, počev od torte, preko dekoracije, a sve je moralo da bude veliko i skupo. Doduše, mama Kortni se potrudila da se tu i tamo nađu i neke zdrave poslastice, s obzirom da je godinama poznata po veganskom načinu ishrane koji pokušava da progura i kod dece.

Doduše, poslednjih par meseci, saznalo se da je to uglavnom bila predstava za mreže, s obzirom da njen sin Mejson praktično živi na brzoj hrani, zbog čega se popričično ugojio, a Kardašijanka se našla na meti kritika.

Međutim, uprkos zabrinutim fanovima i komentarima ljudi, pa čak i njenih sestara da to što radi nije dobrio, Kortni je nastavila po starom. Ipak, čini se da se popuštanje preko svih granica i gubitak bilo kakve kontrole najviše odrazio na Penelopi, koja je, iako ima samo 10 godina, poznata po bahatom i razmaženom ponašanju.

Penelope Disik proslavila je 10. rođendan.
Instagram 

Tako joj je i za ovaj rođendan tata Skot morao da obezbedi najbolje manikirke koje će njoj i njenim drugaricama nadograditi nokte i ukrasiti ih onako kako one žele. Penelopi ovog puta nije farbala kosu, iako je to činila mesecima, a ideja da neko ko je tada imao samo 9 godina svakog meseca provodi sate i sate kod frizera samo da bi imala crvenokosa čini se van pameti.

Penelope Disik redovno nadograđuje nokte iako ima samo 10 godina.
Instagram 

Na sve to, Kortni joj redovno dopušta da se šminka i nosi veštačke trepavice čak i u školi, kao i vrtoglave potpetice, i nema problem da je izvuče sa nastave ukoliko poželi da gledaju filmove, što je i sama priznala.

Penelope disik redovno nosi veštačke trepavice.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kortni je Penelopi od malih nogu oblačila u odevne kombinacije koje nisu nešto što bi deca trebalo da nose, a komentari su često bili nemilosrdni.

"Kakva si ti to majka", "Praviš od svoje ćerke prostitutku", "Kakav primer daješ drugima", "Da nije malo mlada za farbanje kose i tolike štikle", "Devojčica, a nosi haljinu kakvu nose odrasli, šta je s tobom ženo?!", "Sram te bilo. Glumiš joj drugaricu umesto da si joj majka", "Ne moraš biti kul da bi bila dobra majka, ovim je svesno uništavaš", "Suviše je mala da bi je tako pokazivala", "Grozna si majka"... samo je delić onoga što su joj pisali na Instagramu.

Penelope Disik ponaša se kao tinejdžerka a ne kao dete.
Profimedia 

Penelopi se više ponaša kao tinejdžerka nego kao devojčica, ali njenim roditeljima kao da to ne smeta ni najmanje. Javnost još uvek pamti svađu Kortni i njene majke, kao i njenog dečka Korija Gembla. U epizodi je otkriveno da je Kortni otpustila bebisiterku nakon što ju je Penelopi ogrebala, što nije prvi put da se tako ponaša, a njen postupak osudila je cela porodica.

"Dadilja ju je stavljala u kola i Penelopi joj je ogrebala lice, ali Pi zna da bude van kontrole. Doživi pomračenje", rekla je Kortni. Kori joj je na to rekao da je Penelopin postupak "za par udaraca po zadnjici", a ne da "sležu ramenima jer je ona prosto takva", na šta su skočili i Skot i Kortni i umalo je došlo do fizičkog obračuna.

Penelope Disik redovno nosi stvari koje nisu za decu.
pritnscreen/instagram 

Kris se složila da problem mora da se reši dok je još moguće, ali je Kortni pravdala postupke svoje ćerke time da je i ona svojevremeno udarala daidlje i šamarala ih.

Čak joj je i Kim svojevremeno poručila da "ili će vaspitati ćerku na vreme, ili će jednog dana plaćati stručnjacima i nadležnima da rade njen posao".

Penelope Disik farba kosu u crveno.
pritnscreen/instagram 

Brojni izvori su potvrdili da su i Penelopi i Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan, znale da maltretiraju osoblje kad niko ne gleda i da im prete otkazima, u čemu je Pi daleko više prednjačila, a kada joj nešto nije po volji, dadilje je gađala čime dohvati i udarala. Terala ih je da rade štagod zamisle, gađala parama i terala da trče, ujedala ih, baš kao i njena sestra Nort, a pričalo se i da je u trenutku besa pokušala da zapali jednu od bebisiterki. Na sve to Kortni i dalje gleda blagonaklono i kao "način da izrazi sebe", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!