Da Srbija ima neke od najlepših žena dokaz su ne samo prelepe devojke koje možete videti na svakom koraku, već i slavne ličnosti koje oduzimaju dah izgledom.

Ipak, neke od njih svoju prirodnu lepotu dodatno su "nadogradile", u čemu nema ama baš ničega lošeg. Uostalom - ako vam se nešto ne dopada na vašem licu ili telu, potpuno je okej da to isto i promenite. 

Nekad i najmanja promena menja kompletan lik te smo izdvojili 12 trenutno najfatalnijih žena na domaćoj sceni sceni kojima intervencije nisu strane. Neke su tek blago promenile lik time što su povećale usta, dok su druge imale više intervencija

Svakako su sve bile lepe i pre operacija i nakon, a poenta ovog teksta nije da se bilo ko ponizi ili slično, već da se sestite sledeći put, kada krenete da sebe upoređujete sa slavnim ženama koje danas izgledaju kao milion dolara, da su i one promenile svoj lik, te možda bile nesigurne oko istih stvari koje muče vas.  

Donosimo vam listu naših dama koje s godinama izgledaju sve lepše, a koje su na sebi imale određene estetkse intervencije.

1. Anastasija Ražnatović

2. Marina Visković

3. Emina Jahović

4. Sofija Milošević

5. Edita Aradinović

6. Mina Joksimović

7. Kaća Grujić

8. Ivana Boom Nikolić

Ivana Nikolić nekad.
Instagram 

I_vana Nikolić sad.
pritnscreen/instagram 

9. Zorannah

printscreen/instagram Zorana Jovanović Zorannah

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDAJU FATALNE SRPKINJE 90-IH: Najtalentovanija mora da peva na kruzerima a NJOJ je muž prepisao MILIJARDE

10. Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin nekada.
KURIR/Dragana Udovičić 

Jelisaveta Orašanin danas.
instagram/jagodenamagli 

11. Elena Kitić

Elena Kitić nekad.
printscrteen/youtube 
Elena kitić sad.
Instagram 

12. Đina Džinović

Đina Džinović nekad.
pritnscreen/youtube 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!