Ono što su danas na sceni Nataša Bekvalac, Breskvica, Teodora Džehverović... nekada su bile druge fatalne Srpkinje koje su devedesetih bile glavne na domaćoj sceni. Lepe, fatalne, zavodljive... svi su želeli da rade s njima, kopirali su njihov stil, oblačenje, šminku, a mi vam otkrivamo gde su danas, kako izgledaju i čime se bave. 

Ella B

Brankica Celabović, poznatija kao Ella B harala je muzičkom scenom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina. Najveći hit bila je pesma „Ajkula“. Ova lepa i talentovana pevačica u međuvremenu se udala za Ljubu Cebalovića, nekadašnjeg člana grupe "Beat street", sa kojim je u vezi više od dve decenije. 

Ljuba i Brankica danas žive u Nemačkoj, ne bave se javnim poslovima, a centar sveta su im njhovo četvoro dece. Mnogi kažu da vreme Brankici ne može ništa, pošto se ona gotovo nije promenila od perioda najveće slave.

Sindi Models

Ivana Stamenković Sindi je bivša članica grupe „Models“, gazi petu deceniju, izgleda isto kao nekad i na mrežama često objavljuje provokativne fotografije.

Sindi i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni, neretko na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke sa egzotičnih destinacija, a godinama se ne bavi muzikom. Reklamira razne proizvode na Instagramu.

Ivana Stanković

Ivana je bila jedna od naših najuspešnijih supermodela. Bila je zaštitno lice Đorđa Armanija 5 godina, snimala kampanju sa Brusom Vilisom i šetala pistom rame uz rame sa Naomi Kembel, Sindi Kraford, Kejt Mos i Klaudijom Šifer. 

Od svoje 16. godine radila je u inostranstvu, a najveće uspehe postigla je u periodu od 1993. do 2003. godine.

Ivana Stanković bila je jedna od najuspešnijih manekenki.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Postala je prepoznatljiva po svojoj kratkoj kosi, transformacijama i neverovatnoj energiji pred objektivom.

Pre nekoliko godina izjavila je da su "njeni penzionerski dani" lepi, ispunjeni ljubavlju i srećom, te da je nakon "života u koferu" – o kome je i sanjala, počela da putuje turistički, a 2017. se verila sa Dejanom Božovićem, koji živi i radi u inostranstvu.

Ivana Peters

Ivana Peters danas.
printscreen/youtube/ Dahl Thrace 

Ivana Peters Pavlović znana je i kao Ivana Negativ, i dalje nastupa i još važi za jednu od najboljih srpskih pevačica. Kada je 2015. godine doživela infarkt, uzburkala je javnost. Svakako, često je moguće videti je u javnosti, jeste se malo promenila, ali i dalje je lepa žena.

Coka Bukilić Duck

Coka iz grupe Duck.
Printscreen/Youtube/TheGeniusaugusti MS 

Danica Bukilić Coka je sa Dačom činila devedesetih grupu „Duck“, koja je bila jedna od najpopularnijih u Srbiji i regionu. Hitovi „Pedro“ i „Nemoj Saša“ i danas su aktuelni, Danica se ne bavi muzikom otkako je „Duck“ 2003. prestao da postoji. Ona danas, prema pisanju medija, radi kao bankarska službenica, a na društvenim mrežama nije mnogo aktivna.

Fakat je i to da je Coki tokom karijere glas pozajmljivala pevačica Marija Mihajlović, a na poslednja dva albuma zaista je pevala ona jer ju je „bilo sramota što je pevala na plejbek“.

Coka se potpuno promenila.
Printscreen/Instagram/marija_bulat 

Više se uopšte ne bavi muzikom, a što se tiče fizičkog izgleda potpuno se promenila. Sada nosi kratku frizuru, ali kada se malo bolje zagledate shvatite da je to ona po prelepom osmehu i predivnim očima.

Ana Stanić

Ana Stanić se minimalno promenila za sve ove godine.
printscreen/youtube 

Postala je popularna u bendu „Mobi Dik“, a potom je nastavila muzičko putovanje kao kantautorka sa gitarom. Ana Stanić danas snima, radi, nastupa i minimalno se promenila od dana najveće slave.

Maja Marković Luna

Maja Marković nekad.
prinstscreen/youtube/Luna official 

Bila je prvi vokal u grupi "Luna" i u njoj provela 10 godina. Bila je i ostala jedna od pevačica sa najraskošnijim glasom, a nakon "Lune", snimila je jedan solo album i nestala iz Srbije. Kasnije se saznalo da pevačica već godinama peva na prekookeanskim kruzerima gde nastupa sa svojim suprugom. Kaže da je ostvarila svoj san.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDAJU NAJBOLJI FRAJERI JUGOSLAVIJE: Nekada glavni "macan" najviše je propao, a za NJEGA je vreme stalo

Sonja Lazetić

Sonja Lazetić nekad.
YOUTUBE/DOCLISBOAFESTIVAL 

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata po ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji". Tada je imala 15 godina, bila plavuša i pričala je o životu na visokoj nozi, te o tome da želi da postane poznati fotomodel. Bila je u braku sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom.

Danas se bavi ugostiteljstvom, ima više od 40 godina, troje punoletne dece, a njene fotografije i dalje ljude ostavljaju bez teksta.

Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko nekad.
printscreen/youtube/slonicanelica11 

Lepa manekenka bila je, baš kao i Sindi, originalna članica grupe Models. Bila je ujedno i tražen model, a njen život se promenio kada je upoznala jednog od najbogatijih Rusa bila j. Ipak, njegov novac je nije zanimao, a Andreja je iskreno zavolela. Da su emocije između njih jake svedoči i to što su u skladnom braku gotovo dve decenije, a Andrej joj je za njegov 50. rođendan, kao poklon prepisao celokupno bogatstvo čime je Sandra tako postala "kraljica nafte".

Sandra Meljničenko je u skladnom braku sa Andrejom.
Profimedia 

Ipak, ne smemo zanemariti i činjenicu da se Sandra bavi i dobrotvornim radom, te da nikada nisu bili sebični kad je novac u pitanju.

Bonus video:

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila studio: Čeda Čvorak došao da je moli za pomirenje MOMENTALNO NAPRAVILA HAOS Kurir televizija

Izvor: Zadovoljna/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!