Jelisaveta Orašanin ne prestaje da iznenađuje zavodljivim objavama na mrežama. Jedna od naših najlepših glumica izgleda nikad bolje, a njeni pratioci ne skrivaju oduševljenje ispod svake fotografije.

Naravno, uvek ima i onih koji i dalje negoduju zbog intervencija koje je slavna lepotica odradila, i koji ističu da je "bila lepša ranije". 

Međutim, da su izmene koje radila zaista minimalne, najbolje se da primetiti i po njenoj rođenoj sestri Milici koja se retko pojavljuje u javnosti, ali njih dve toliko liče da su mnogi mislili i da su bliznakinje.

Činjenica je da je Jelisaveta uvek bila neko ko se trudio da svoj privatni život drži van očiju javnosti, te veoma bira šta će i kada objaviti na mrežama, te je to upravo razlog zašto ne deli toliko često objave sa Milicom s obzirom da ona nije javna ličnost, i najbitnije, ne želi da bude.

Glumica je jednom prilikom progovorila o sestri. "Trudim se da budem što više sa njom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće", rekla je jednom prilikom.

Inače, sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla, živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog, a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

"Prošlo je deset godina a ni malo se niste promenile", "Kao da ste bliznakinje", "Baš ličite", "Milica neverovatno liči na Anu Ivanović", "Milica je kao Jesliaveta da se nije operisala", samo su neki od komentara koji se redovno mogu pročitati na mrežema, a najčepći je upravo taj da Milica izgleda kao Jelisaveta pre određenih intervencija.

Naime, nije tajna da je naša najlepša glumica imala minimalne korekcije na licu, što joj pojedinci očigledno zameraju i dalje, iako Jelisaveta apsolutno ima pravo da radi štagod poželi.

Jelisaveta Orašanin nekad.
KURIR/Dragana Udovičić 

Jelisaveta se nije mnogo promenila od početka karijere, ali jeste određene delove tela i lica promenila. Poslednje o čemu se pisalo je njena korekcija veličine grudi.

Promena nije ekstremna, naprotiv, odnosno srazmerna je njenoj građi, a i sama Jelisaveta jednom prilikom je prokomentarisala da nema ništa protiv estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome, rekla je. Inače, pre nekoliko meseci, jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila.

Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

Pročitajte OVDE SVE o intervencijama Jelisavete Orašanin.

Mnogi su mišljenja da joj ove intervencije nisu potrebne jer je lepa i bez toga, a bilo je i komentara da dve godine starija Milica zapravo izgleda onako kako bi sada izgledala Jelisaveta ali da ništa na licu nije radila.

Ipak, nema sumnje da su i jedna i druga prelepe mlade žene, a više fotografija Milice pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Milica Orašanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!