Nema sumnje, ukoliko bi se dodeljivala nagrada za najzgodniju glumicu, priznanje bi definitivno otišlo u ruke Jelisaveti Orašanin koja je još jednom pokazala da retko ko može da joj "stane na crtu" kada je u pitanju izgled. Lepa glumica pokazala je zavidnu figuru u minijaturnom limun žutom kupaćem kostimu, i gotovo je neverovatno poverovati da je zena sa ovakvim trbušnjacima majka dvoje male dece.

Jelisaveta Orašanin pozirala je u minijaturnom kupaćem.
Instagram 

Ipak, poznato je da Jelisaveta i te kako vodi računa o svojoj liniji, te da redovno vežba, ali i pazi šta jede, te ne čudi što rezultati ne izostaju. Ipak, kako to obično ide, lepim ženama se neretko lepe etikete da je za njihov izgled zaslužna estetska hirurgija. 

Jelisaveta Orašanin pokazala je zavidnu figuru.
Instagram 

Iako nema sumnje da je nekima to pomoglo, u slučaju Jelisavete, korekcije koje je radila bile su minimalne, i bile bi uzaludne da glumica nije poput Spartanca, odnosno veoma disciplinovana kada je reč o njenoj figuri. 

Jelisaveta Orašanin promenila je određene stvari na svom telu.
KURIR/Dragana Udovičić 

Jelisaveta se nije mnogo promenila od početka karijere, ali jeste određene delove tela i lica promenila. Poslednje o čemu se pisalo je njena korekcija veličine grudi.

Promena nije ekstremna, naprotiv, odnosno srazmerna je njenoj građi, a i sama Jelisaveta jednom prilikom je prokomentarisala da nema ništa protiv estetskih korekcija. 

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome, rekla je. Inače, pre nekoliko meseci, jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila. Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

Jelisaveta orašanin povećala je usne i operisala nos.
Youtube 

Takođe, pre nekoliko godina operisala je i nos, a za sve ostalo zaslužni su treninzi i bjuti rutina, a njene fotografije sa početka karijere, ali i kako izgleda danas, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

KURIR/Dragana Udovičić Pogledajte kako je Jelisaveta Orašanin izgledala nekad, a kako danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!