Domaća glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najatraktivnijih glumica, a prošle godine postala je majka po drugi put. Jelisaveta je u rekordnom roku uspela da dovede liniju u red posle drugog porođaja, i to samo nakon samo dva meseca.

Mnoge je zanimalo kako je Jelisaveta uspela da povrati devojčaku figuru. Glumica je potražila savet nutricioniste kako bi uz zdravu ishranu imala top figuru.

jelisaveta orašanin je nakon 2 porođaja dovela liniju u red za samo 2 meseca
Instagram 

Jelisaveta Orašanin koja dosta polaže na izgled, držala se plana koji je nutricionista osmislio za nju i za samo dva meseca uspela je da povrati liniju, koju je imala pre druge trudnoće.

Jelovnik namenjen glumici bazirao se na povrću bogatom vlaknima, a pored toga unosila je dosta proteina i ugljenih hidrata.

 Jelisaveta se i danas pridržava ovog režima ishrane, kako se kilogrami ne bi vratili, a na svom Instagramu često i deli fotografije hrane koju konzumira.

jelisaveta orašanin držala se posebnog plana ishrane
Instagram 

Ponekad sebi dozvoli slatkiše, ali balans je ključ njenog uspeha.

Pored ishrane, Jelisaveta pažnju posvećuje i vežbanju, a koje vežbe praktikuje pogledajte u nastavku:

Jelisaveta Orašanin trenira Instagram/jagodenamagli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!