Jelisaveta Orašanin i Sloboda Mićalović važe za jedne od najlepših glumica na ovim prostorima. Lepotom oduzimaju dah i uzor su mnogim ženama, ali nije tajna da i one nisu mogle da odole čarima estetske hirurgije. I dok je poznato da je Jelisaveta išla u nekoliko navrata "pod nož", pravo je iznenađenje da ni Sloboda ne zaostaje kada su u pitanju najmoderniji tretmani za podmlađivanje.

U medijima se često spekulisalo šta su zapravo sve radile na sebi, a estetski hirurzi izneli su svoje mišljenje kada je reč o intervencijama, piše Kurir Stil.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin je korigovala svoj izgled kod plastičara.
Instagram 

Lepa glumica nedavno je korigovala grudi, a nedavno je i jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila. Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

Glumica je krajem prošle stavila implantate od 300 kubika, a pre nekoliko godina operisala je i nos.

Jelisaveta Orašanin je operisala nos.
Youtube 

Na pitanje kakvo mišljenje ima o estetskim intervencijama, Jelisaveta je jednom prilikom rekla: "Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome". 

Jelisaveta Orašanin izmenila je lik intervencijama.
KURIR/Dragana Udovičić 

I zaista kada uporedimo današnje slike sa fotografijama iz 2010. godine kada je Jelisaveta snimala seriju "Totalno novi talas", ne možemo a da ne primetimo da danas izgleda drugačije. Koliko se Jelisaveta promenila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

KURIR/Dragana Udovičić Pogledajte kako je Jelisaveta Orašanin izgledala nekad, a kako danas.

Sloboda Mićalović

Sa druge strane, Sloboda Mićalović, koja je poznata po tome da se vrlo malo šminka, imala je manje estetskih zahvata. Za sada, kako ističe, nema nameru da operiše grudi. 

Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, ni ona nije odolela botoku, prema navodima jedne klinike. Uz ti se može videti po slikama da je neprimetno osvežila usne hijaluronom, a kako se promenio Slobodin izgled pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Kurir/Marina Lopičić, Kurir/ Damir Dervišagić Pogledajte koliko se promenila Sloboda Mićalović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!