Ppopularna domaća glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić (33) rešila je da poveća svoje poprsje, te je ugradila silikonske implantate u grudi, piše "Blic".

Naime, Jelisavetina želja već nekoliko godina je bila da poveća grudi, a svoju želju je konačno i ostvarila.

- Jelisaveta voli svoje telo, ali je jednu stvar odavno želela da promeni. Godinama je želela da poveća grudi, pa je to konačno uradila. Nije želela da pretera, pa promena nije ogromna, a ona je jako zadovoljna svojim novim izdanjem - navodi izvor gore pomenutog lisza, blizak supruzi košarkaša Miloša Teodosića.

- Sad se oseća mnogo bolje nego ranije i sa ponosom pozira u kupaćem kostimu, pokazujući nove obline. Odlučila je da ne govori javno o zahvatu, te će verovatno uvek izbegavati da odgovori na pitanja o korekciji, dodaje isti izvor.

Glumica je svoje nove grudi pokazala u bikiniju tokom nedavnog odmora na Maldivima.

Jelisaveta Orašanin nedavno je povećala grudi ugradnjom silikonskim impalatanata
Instagram 

Inače, Jelisaveta nikad ranije nije krila da joj je važno da lepo izgleda, kao ni da nema ništa protiv estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome, rekla je Jelisaveta jednom prilikom.

Glumica je tokom odmora na Maldivima pokazala svoje nove poprsje
Instagram 

 Kako kaže, nezi je oduvek pridavala veliki značaj.

- Šminkam se uglavnom za noćne izlaske i za to mi je potrebno oko desetak minuta. Stalo mi je da lepo izgledam. Oduvek sam nezi pridavala veliki značaj. Uvek sam volela da kupujem mirišljave kreme, kupke, losione za telo.

Svakog dana po pet minuta ujutru i uveče penom za čišćenje ili mokrim tuferom i vazelinom skidam šminku. Sledeći korak u negovanju je tonik za čišćenje i osvežavanje kože lica, a posle toga tretman termalnom vodom. Na kraju, u zavisnosti od toga koje je doba dana, nanosim kremu za lice. To je poslednji korak u negovanju kože lica. Kod kozmetičara idem jednom u tri meseca. Nemam naviku da stavljam maske, rekla je glumica svojevremeno za magazin za "Hello".

Instagram Pogledajte kako je glumica izgledala pre, a kako izgleda nakon povećanja grudi