Popularna glumica Jelisaveta Orašanin, pored nespornog talanta za glumu može se pohvaliti i istančanim ukusom za modu i modne detalje. Neretko, upravo se Jelisaveta Orašanin označava kao jedna od najbolje stilizovanih glumica na srpskoj glumačkoj sceni.

Supruga košarkaša Miloša Teodosića, koja se porodila u januaru ove godine, još jednom je pokazala zašto je mnogi uzimaju za primer odlično obučene žene.

Kada se vratite u modnu prošlost Jelisavete Orašanin Teodosić, dočekaju vas tamo kombinacije na kojima nema fatalnih modnih propusta. Samo je stil, shodno godinama, a i trendovima, bio drugačiji.

jelisaveta orasanin modni stil
screenshoot/instagram 

Njen stil bi mogao da se nazove moderna sportska elegancija. Jelisaveta je uvek u korak sa trendovima, pomalo rokerski, pomalo šik, pa i elegantan, njen stil je baš prilagođen svim prilikama.

Glumica skoro nikada ne greši u odabiru boja, a pretežno bira neutralne i basic nijanse koje su lako uklopive sa svim iz ormana. Uglavnom su to bela, crna, krem, siva sa minimalnim uklapanjem printova. A ono što je uvek na njoj skupoceno i veoma joj je važno da podigne svaku kombinaciju, jesu svakako torbe.

Od Chanela, Louis Vuittona, Jacquemusa, primetno je da Jelisaveta voli da izdvoji novac za kvalitetnu tašnu koju će nositi godinama.

Jelisaveta Orašanin je postala najveća modna inspiracija na Balkanu, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte koje njene modne kombinacije nijednu ženu ne ostavljaju ravnodušnom:

screenshoot/instagram Jelisaveta Orašanin modni stil