Miloš Biković, Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić napravili su predah od obaveza i zajedno se uputili na hrvatsko primorje, a fotografije sa zajedničkog odmora jasno govore koliko uživaju u društvu.

Pre letovanja na hrvatskom primorju, Jelisaveta i Miloš su uživali u čarima Crne Gore gde je i pokazala u kakvom luksuzu boravi.

Zvezda brojnih domaćih TV ostvarenja Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najzgodnijih i najtraktivnijih srpskih glumica, što jasno dokazuju i njene fotografije u kupaćim kostimima.

Ipak, obzirom da su letnje temperature nesnosne, Jelisaveta se odlučuje za ležerne odevne kombinacije u kojima će se osećati komforno tokom celog dana.

Naime, lepa glumica se za odlazak na piće na moru spremila naizgled veoma jednostavno, ali verujete, i veoma skupoceno.

jelisaveta orasanin u skupocenom izdanju
printscreen/instagram 

Dnevni stajling Jelisavete Orašanin vredi hiljade i hiljade evra, a kada bismo počeli od najpovoljnije stvari to bi bila kapa brenda Dior koja košta 800 evra. Najpopularniji model sandala ovog leta poseduje i Jelisaveta u svojoj kolekciji, a njihova cena je 1500 evra, a takođe i tašnu istog brenda Šanel je platila 3000 evra.

Izgleda da Jelisaveta gde god da krene izgleda zaista skupo, ali sa stilom. Na njoj "ne vrište" marke svetskih brendova visoke mode, ali su itekako prisutan deo njenog garderobera.

Još njenih modnih izdanja koja su bez greške pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Screenshot/Instagram Jelisaveta Orašanin fotografije