Nakon zasluženog odmora na hrvatskom primorju u društvu supruga Miloša Teodosića i kolege Miloše Bikovića, glumicu možemo ovih dana sresti u Beogradu.

Jelisaveta Orašanin nas je sa mora objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i tako pokazala savršeno telo nakon dva porođaja.

Obzirom da par ima dvoje male dece Petru i Bogdana, mnogi su oduševljeni Jelisavetinom vitkom linijom, a ne bi trebala da ih čudi obzirom da je glumica redovno u trci sa mališanima, ali i psom koji je stalno pravi društvo u šetnjama.

A kako ona sve sama postiže, kao i kako provodi dan, ispričale su komšije za "Blic" nakon što su je zatekli smo ispred zgrade u jednom elitnom beogradskom kraju gde živi sa porodicom.

"Jelisaveta uopšte nije zahtevna majka. Trudi se da sve svoje obaveze ispunjava sama i ne voli da ima pomoć oko dece. Iako bi sa novcem mogla da unajmi nekoliko dadilja, ona se trudi da to ne radi, bez kada je neophodno. A to je uglavnom dok snima ili igra predstave. Sve uspeva sama. Sina stavi u kolica, psa na povodac i onda obilazi obližnje radnje i kafiće kako bi svoj dan maksimalno ispunila" priča dobro obavešten izvor za i dodaje:

"Uglavnom izlazi u ranim jutarnjim časovima, kada u gradu nije velika vrućina za bebu i nju. Često sedi sa ćerkicom u obližnjem kafiću i dobro se snalazi sa oba deteta. Ona nam je omiljena mušterija. Često doručkuje kod nas, popije kafu, ali vodi računa šta jede" kaže izvor.

Njena komšinica je otkrila da se Jelisaveta ne razdvaja od dece.

"Ponekad joj dolazi majka kako bi joj pomogla oko svih obaveza, ali svakako u istoj zgradi živi i Teodosićev brat koji je tu uvek na usluzi snajki", istakla je komšinica.

jelisaveta orasanin i teodosic
ATA Images 

I sama Jelisaveta otkrila je jednom priznala da uživa kada je sa decom, ali kada ima obaveze zatraži pomoć najabližih.

"Svi su trenutno uključeni, najviše bake i deke. Na njih se nekako najviše oslanjamo. Najsigurniji smo i najspokojniji kada su deca sa njima. Ja sam stvarno non-stop sa decom. Iako negde odem do grada uvek vodim decu sa sobom. Samo uveče kada igram predstavu ili ako se organizujem da izađem na piće sa nekim, onda naravno pozovemo bake u pomoć. Petra ima moj karakter. Ali borimo se. Podjednaki su mezimci sin i ćerka. Stvarno", izjavila je Jelsaveta nedavno.

U galeriji pogledajte kako Jelisaveta provodi vreme sa porodicom:

screenshoot/instagram Jelisaveta Orašanin sa porodicom