Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić navodno kupuju jahtu od milion evra. Slavnom paru je krstarenje morem velika strast, pa su odlučili da za sledeću sezonu imaju svoj brod.

- Teo i Jelisaveta su se još pre nekoliko godina dogovorili da odvoje novac ne bi li jednog dana kupili svoj brod, na kojem bi se tokom leta odmarali sa svojom decom. Košarkaš je od igranja u Los Anđelesu Klipersima zaradio silne milione, a samo u 2018. je inkasirao šest miliona evra igrajući u tom klubu. Od 2019. prešao je u italijanski klub Bolonja za godišnju platu od 1,7 miliona evra, a do kraja ugovora, koji mu traje sve do 2023. zaradiće još minimum 5,1 milion dinara, tako da kupovina jahte neće predstavljati veliki problem - tvrdi izvor, piše Hit Informer.

Par je ovog leta krstario na iznajmljenoj jahti. Najpre su bili u Grčkoj, potom na crnogorskom primorju, a potom u Hrvatskoj.

jelisaveta orasanin na odmoru
Instagram 

Sledeće godine proslavljaju pet godina braka i odlučili su da taj jubilej proslave na svom brodu, a već su izabrali model koji im se sviđa.

- Odabrali su brod koji je oko milion evra i koji ispunjava sve njihove potrebe. Dugačak je 27 metara, ima tri kabine, i tri spavaće sobe sa bračnim krevetom i garniturama koje mogu po potrebi da posluže kao ležaj - priča izvor, koji objašnjava da se supružnicima posebno dopada paluba broda jer ima dosta mesta za sedenje.

- Tu je i salon sa ugrađenim stolovima, u kojem komotno može da stane 15 ljudi, što Teu i Jelisaveti posebno odgovara kada im na jahtu dođu rodbina i prijatelji. Na prednjem premcu je ogroman ležaj koji je idealan za sunčanje - objašnava izvor.

Instagram, screenshoot/instagram jelisaveta orašanin