U poslednje vreme često imamo priliku da vidimo fotografije uspešne glumice Jelisavete Orašanin sa različitih destinacija. Ovoga puta, ona je odlučila da slobodno vreme provede na Divčibarama sa svojom rođenom sestrom Milicom Orašanin.

Iako bi zbog njihove sličnosti mnogi pomislili da su bliznakinje, Milica je od Jelisavete starija dve godine i ne voli preterano eksponiranje u javnosti. Sestra popularne glumice živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

"Prošlo je deset godina a ni malo se niste promenile", "Kao da ste bliznakinje", "Baš ličite", "Milica neverovatno liči na Anu Ivanović", samo su neki od komentara glumičinih pratilaca, a nekoliko njih je primetilo da Milica podseća na našu čuvenu sportiskinju Anu Ivanović.

Podsetimo, Jelisaveta je jednom prilikom otkrila da svaki slobodan trenutak provodi sa Milicom.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće.

Više fotografija Milice Orašanin pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Milica Orašanin