Jelisaveta Orašanin spada u jednu od naših najzgodnijih i najlepših glumica, ali i najstilizovanijih, u šta smo nebrojenu puta imali priliku da se uverimo.

Ovog leta "častila je" svoje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu, te se i te kako dalo videti da glumca i nakon 2 porođaja izgleda više nego sjajno, te ne čudi što su mnogi znatiželjni da saznaju koja je njena tajna.

Jelisaveta je objasnila koje je njeno "rešenje" za višak kilograma i nasmejala sve koji su mislili da dane provodi u teretani na iscrpljujućim trenizima:  

- Nisam potrčala evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje - kazala je ona za Blic, a na pitanje na koga deca liče odgovorila je:

jelisaveta orašanin
ATA Images 

- Jao, pa videće se! Videće se, pokazaće vreme. Još su mali, ali videćemo već. 

Jelisaveta se osvrnula na pevače koji u poslednje vreme sve više glume u filmovima i serijama.

- Mislim da ima mesta za sve. Nema veze ako je neko pevač. Fakultet vas uči da ne budete amater. Toliko holivudskih glumaca ima koji nisu završili glumu, pa su vrhunski glumci. Trajanje je bitno - navela je, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li je zaista zaslužila da nosi titulu najzgodnije glumice u Srbiji.

Instagram, screenshoot/instagram jelisaveta orašanin