Vuk Kostić, srpski glumac i jedan od miljenika žena, od samog početka karijere važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca. U isti mah, ma koliko da su brojne žene i devojke želele da saznaju njegov ljubavni status, glumac se trudio da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti. 

Ipak, neke od njegovih ljubavnih veza ipak su pronašle svoj put do medija. Tako se jednom prilikom saznalo da je Vuk u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin. Njih dvoje su bili u vezi dugih 5 godina, ali su ipak odlučili da je vreme da svako krene svojim putem.

"Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome", rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

Vuk kostić je omiljen ženama.
Instagram 

Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

"Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića", rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

"Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika", pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

"Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža", rekla je tada glumica.

Godinu dana nakon što su se razišli, Jelisaveta je uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem za koga se udala i sa kojim je dobila ćerku Petru i sina Bogdana.

Jelisaveta Orašanin sa Teodosićem.
Instagram 

Vuk Kostić je otišao svojim putem, ljubio je druge poznate dame posle Jelisavete, ali se čini da ni sa jednom nije uspeo da pronađe istinsku sreću i ljubav za ceo život. 

Evo koje sve lepotice je ljubio...

Ivana Peters

Ivana je nekada bila sa Vukom.
Instagram 

Javnost je bila prilično iznenađena kada je pevačica Ivana Peters otkrila da se svojevremeno zabavljala sa Kostićem. Jedan od najlepših pop/rok vokala na domaćoj sceni je napomenula da njihova emotivna veza, ipak, nije dugo trajala.

Bojana Stefanović

Tokom studentskih dana, Kostić se zaljubio u Bojanu Stefanović sa kojom se bio četiri godine u vezi. Sudeći po Bojaninim rečima iz jednog intervjua svojevremeno, strast se verovatno rasplamsala tokom glumačkih vežbi na studijama – kad su glumili ljubavni par.

Ana Mihajlovski

Ana mihajlovski je bivša Vuka Kostića.
screenshoot/instagram 

Poslednja javnosti poznata veza bila je sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Krajem 2019. godine se pisalo o njihovoj ljubavi, ali se ni Vuk ni Ana nisu oglašavali o svojim emocijama. Tako je ostalo sve do momenta kada je objavljeno da su se razišli, što je voditeljka oštro demantovala na Instagramu i tom prilikom potvrdila da je u vezi sa glumcem.

"Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te", napisala je ona tada.

Nakon toga, glumac i voditeljka počeli su redovno da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Vuk i Ana su svoju vezu potvrdili i pojavivši se ruku pod ruku na premijeri serije "Južni vetar".

"Došla sam da podržim Vuka jer sam veliki fan filma i da ispratim šta se ovde dešava", izjavila je Ana tada.

Ivana Stanković

Ivana Stanković bila je bivša Vuka Kostića.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Međutim, malo ko pamti Vukovu ljubav sa devojkom koja je bila na naslovnoj strani „Voga“ i bila rado viđena na svetskih modnim pistama rame uz rame sa svetskih modelima. Reč o manekenki Ivani Stanković koja je bila zaštitno lice modne kuće „Armani“.

Sa jednom od najuspešnijih manekenki sa ovih prostora bio je 2006. godine. Budući da se odvijala daleko od očiju javnosti, došlo je do raskida koji je prošao bez velikog publiciteta. Stankovićeva je starija šest godina, te se može reći da je Kostić ispunjavao njen "uslov" da njen partner bude mlađi od nje, piše Nova.rs.

Bonus video:

VUK KOSTIĆ OSUĐIVAN NEKOLIKO PUTA ZBOG JEZIVOG HOBIJA! Uživa u tome, a ovim rečima se brani: Nikada ne UBIJAM zaštićene i zdrave Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!